FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnová retro otočná stolička Dover s horčicovo žltým čalúnením a vysokou chrbtovou opierkou 92 cm

EM32177

Otočná stolička Dover vás očarí svojou príjemnou horčicovo žltou farbou a pohodlným čalúnením. Je skvelou voľbou do pracovne, kde potrebujete stráviť sedením dlhšiu dobu, či do jedálne, v ktorej tak vytvoríte atmosféru nadštandardného komfortu.

Poťahová látka je hrubo tkaná, čo jej dodáva vizuálnu štruktúru. Horčicová žltá farba pôsobí teplým dojmom a pomôže vám priestor oživiť. Stolička pôsobí útulne aj vďaka mäkkému čalúneniu. Vnútorná strana vysokej chrbtovej opierky je ozdobená prešívaním v tvare T, ktoré prináša do dizajnu štýlový retro nádych. Pohodlie vám zaručia aj opierky na ruky.

Sedacia časť je umiestnená na krátkej nohe, otočnej o 360°. Tá sa rozvetvuje do vysokej štvorramennej podstavy, zaručujúcej výbornú stabilitu a nosnosť 120 kg. Je vyrobená z kovu s práškovým nástrekom v čiernej farbe, ktorý jej dodáva matný vzhľad.

Teplú žltú farbu môžete v modernej pracovni skombinovať s písacím stolom a ďalším nábytkom z masívneho dreva. Stolička je tiež skvelou voľbou do menších obývačiek, kde prinesie komfort čalúneného kresla. V jedálni či zasadacích priestoroch ju môžete skombinovať so stolom s kovovými nožičkami, ktoré sa prepoja s dizajnom podstavy.

Tento produkt nie je samostatne predajný. Musíte vybrať aspoň 2 množstvo pre tento produkt

Dostupnosť do 2-6 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

144,69 € s DPH

Znížená cena!

159,00 €

Príbuzné produkty Kolekcia Dover

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoličky

Podobné produkty Čalúnené jedálenské stoličky

►Luxusné jedálenské stoličky ►Dizajnové a luxusné stoličky do pracovne a kancelárie ►Retro štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►S nožičkami ►Kov ►Čalúnený - Poťahová látka ►Žltá ►Klasické ►S opierkami ►Otočné ►Otočné jedálenské stoličky ►Otočné kancelárske stoličky ►Čalúnené jedálenské stoličky ►Kolekcia retro stoličiek Dover