Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná moderná jedálenská stolička Vita Naturale v orechovej hnedej farbe dreva s koženým čalúnením 78 cm

EM31152

Jedálenská stolička Vita Naturale je spojením moderného talianskeho dizajnu a prírodných materiálov. Do vašej jedálne prinesie vizuálne zaujímavý dizajnový prvok a nádych luxusu.

Silueta stoličky kombinuje jednoduché rovné línie a elegantné krivky. Sedacia časť má obdĺžnikový tvar. V drevenom ráme je umiestnený čalúnený sedací vankúš s poťahom z ekokože. Predné nožičky sú rovné a smerom nadol sa jemne zužujú. Na bočnej strane sa pripájajú k sedacej časti v miernej krivke. Dynamický prvok prináša do dizajnu zaoblená chrbtová opierka, ktorá sa na bočných stranách láme v ostrom uhle a vizuálne prechádza do línií zadných nožičiek. 

Sedacia časť potiahnutá ekokožou má príjemnú farbu mliečnej čokolády a výborne dopĺňa orechovú hnedú farbu dreveného rámu. Prírodný rozmer prináša kombinácia štruktúry hladkej kože s výraznou kresbou letokruhov dreva. 

Jedálenská stolička Vita Naturale výborne doplní jedálenský stôl vyrobený z masívneho dreva. Hodí sa do moderne zariadených jedální v naturálnych odtieňoch hnedej či béžovej. Prírodné materiály podčiarkne dekorácia v podobe živej zelenej rastliny a môžete tiež pridať ďalší nábytok s luxusným talianskym dizajnom z rovnakej kolekcie Vita Naturale, ktorý nájdete v našej ponuke.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

569,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoličky

Podobné produkty Kožené jedálenské stoličky

►Luxusné jedálenské stoličky ►Moderný štýlový nábytok ►Luxusné kožené sedačky, kreslá a nábytok z pravej kože ►Nábytok z masívu ►S nožičkami ►Čalúnený - Koža ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Klasické ►S opierkami ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Čalúnené jedálenské stoličky ►Drevené jedálenské stoličky ►Kožené jedálenské stoličky