FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Kožená jedálenská stolička Forma Moderna z eko-kože norková 76cm

EM30960

Štýlová jedálenská stolička z kolekcie moderného nadčasového nábytku Forma Moderna je kúskom, ktorý prinesie taliansky dizajn a kvalitu, čím zvýši hodnotu každej modernej jedálne.

Moderná jedálenská stolička Forma Moderna je čalúnená koženkou v norkovej sivej farbe, ktorá sa svojím prevedením skvele hodí do moderných priestorov alebo aj do priestorov s retro nádychom. Jej široký sedák a obopínajúca chrbtová opierka sú vyplnené mäkkou polyuretánovou penou, čo zaručuje vysokú úroveň pohodlia aj pri dlhodobom sedení.

Sivé čalúnenie stoličky Forma Moderna je doplnené konštrukciou nožičiek z masívneho jaseňového dreva v orechovo hnedej farbe, ktoré nielen podčiarkne kvalitné vyhotovenie, ale taktiež dodá dotyk harmónie, elegancie a prírodného vzhľadu.

Koženková jedálenská stolička Forma Moderna je dokonalým kúskom na kombináciu s moderným nábytkom, najmä s jedálenskými stolmi zo skla s drevenými nožičkami. Jej kombinácia koženky vo farbe norky a orechového dreva vytvára jedinečný a elegantný moderný nábytok, ktorý prinesie do Vášho priestoru teplo a sofistikovanosť.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

649,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Forma Moderna

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoličky

Podobné produkty Kožené jedálenské stoličky

►Luxusné jedálenské stoličky ►Moderný štýlový nábytok ►Luxusné kožené sedačky, kreslá a nábytok z pravej kože ►S nožičkami ►Čalúnený - Koža ►Hnedá ►Sivá ►Drevo / Masív ►S opierkami ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku v talianskom dizajne Forma Moderna ►Čalúnené jedálenské stoličky ►Kožené jedálenské stoličky