Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnová zámocká sivá jedálenská stolička Torino so zamatovým poťahom s chesterfield prešívaním a štýlovou úchytkou 96 cm

E27635

Stolička Tornino prinesie do vašej jedálne nádych luxusu. Spája v sebe moderné a klasické prvky v jedinečnom dizajne, ktorý ozdobí každý priestor.

Rám stoličky je vyrobený z masívneho dreva, ktorého svetlú hnedú farbu vidno na nožičkách stoličky. Sedacia časť a operadlo majú mäkké penové čalúnenie so zamatovým poťahom z mikrovlákna v sivej farbe. Tento materiál je príjemný na dotyk a mikrovlákno si nevyžaduje náročnú údržbu.

Stolička má klasickú siluetu s prehnutými nožičkami a poloblúkovým sedadlom. Chrbtová opierka mierne prechádza aj na bočné strany. V strede je zúžená a vo vrchnej časti sa znova rozširuje. Čalúnenie je na vnútornej strane opierky prešívané s hlbokými okrúhlymi gombíkmi v chesterfield štýle, čo dodáva nábytku luxusný vzhľad. Zaujímavým detailom je aj okrúhla visiaca úchytka na zadnej strane operadla, pripomínajúca klopadlo. Kovové prevedenie s lesklým sivým povrchom výborne dopĺňa zamatový finiš a pôsobí kontrastným moderným dojmom.

Stoličku môžete kombinovať s jedálenským stolom v klasickom či zámockom štýle s prehnutými nožičkami. Do jedálne môžete pridať aj zdobený príborník s masívneho  dreva, či moderný  nábytok s lesklými kovovými prvkami.

Tento produkt nie je samostatne predajný. Musíte vybrať aspoň 2 množstvo pre tento produkt

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

114,61 € s DPH

Znížená cena!

125,95 €

Príbuzné produkty Kolekcia Torino

Podobné produkty Jedálenské stoličky

►Luxusné jedálenské stoličky ►Klasický štýlový nábytok ►Chesterfield sedačky ►Zámocký nábytok ►Luxusný barokový nábytok ►S nožičkami ►Sivá ►Drevo / Masív ►Bez opierok ►Kolekcia barokového nábytku Torino ►Čalúnený - Zamat