Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná zámocká jedálenská stolička Modern Barock so zamatovým béžovým čalúnením s chrómovým rámom 92 cm

E27342

Jedálenská stolička Modern Barock je výnimočným kúskom, ktorý prinesie do priestoru luxusný prvok a očarí vašich hostí.. Vo svojom dizajne spája klasické prvky s modernými materiálmi v pôsobivej eklektickej symfónii štýlu a krásy.

Silueta stoličky je inšpirovaná klasickým a zámockým nábytkom, s oválnou chrbtovou opierkou, jemne prehnutými nožičkami a štylizovanými opierkami na ruky. Dojem luxusu znásobuje aj čalúnenie s prešívaním v chesterfield štýle na chrbtovej opierke. Poťah je zamatový, v elegantnej béžovej farbe. Je vyrobený z mikrovlákna, ktoré je odolné a nevyžaduje náročnú údržbu.

Moderný element prináša do dizajnu lesklý chrómový povrch konštrukcie a striktné lineárne hrany, kontrastujúce s klasickou siluetou. Nábytku dodávajú až abstraktný kubistický rozmer, ktorý robí zo stoličky Modern Barock vizuálne podmanivé umelecké dielo a funkčný nábytok zároveň.

Stolička sa hodí do moderne zariadenej jedálne, ktorú chcete oživiť klasickou eleganciou a luxusom. Môžete ju skombinovať s jedálenským stolom s chrómovými prvkami alebo so sklenenou vrchnou doskou, ktorá vám umožní obdivovať tento dizajn v plnej kráse. Môžete tiež pridať ďalší štýlový nábytok z rovnakej kolekcie Modern Barock, ktorú nájdete v našej ponuke.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

191,05 € s DPH

Znížená cena!

209,95 €

Príbuzné produkty Glamour nábytok Modern Barock

Podobné produkty Jedálenské stoličky

►Luxusné jedálenské stoličky ►Moderný štýlový nábytok ►Zámocký nábytok ►Kolekcia dizajnového nábytku Modern Barock ►Chrómový štýlový nábytok ►S nožičkami ►Kov - Chróm ►Strieborná ►Béžová ►Klasické ►Bez opierok ►Čalúnený - Zamat