Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná dizajnová čalúnená jedálenská stolička Benicia s textilným poťahom v olivovej zelenej farbe 92 cm

MLV18661

Jedálenská stolička Benicia vás očarí svojou sofistikovanou paletou farieb a moderným dizajnom s prvkami klasického štýlu. Pohodlie vám zaručí mäkké čalúnenie a vysoká chrbtová opierka.

V dizajne dominuje elegantná olivovo zelená farba textilného poťahu, vyrobeného zo zmesi vlny a viskózy. Vďaka prírodnej zložke je veľmi príjemný na dotyk a v kombinácii s penovým čalúnením vám poskytne komfort aj počas dlhšieho sedenia. Sedacia časť je v zadnej časti zakrivená a vychádza z nej chrbtová opierka s dvomi polkruhovými výrezmi na bokoch. Štýlový dizajn dopĺňa aj minimalistické zdobenie v podobe jedného okrúhleho gombíka. Spodok sedacej časti ohraničuje tenký béžový lem, ktorý vytvára kontrastnú hranicu medzi dvoma tmavšími farbami.

Silueta nožičiek sa napája na motív zakrivených tvarov vo vrchnej časti. Nožičky majú hranatý tvar a čierny matný náter. Predné plynú v jednoduchej rovnej línii, zatiaľ čo zadné sú prehnuté v elegantnej krivke, inšpirovanej klasickým nábytkom.

Stolička Benicia skvele doplní jedálenský stôl vyrobený z masívneho dreva. Vďaka vysokému komfortu pri sedení ju môžete tiež umiestniť do pracovne. Hodí sa do priestorov zariadených v neutrálnych zemitých farbách. Môžete ju však skombinovať aj s nábytkom z moderných materiálov, ako sklo či chróm, pri ktorom vynikne nádherný olivovo zelený odtieň poťahu.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

495,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoličky

Podobné produkty Čalúnené jedálenské stoličky

►Luxusné jedálenské stoličky ►Dizajnové a luxusné stoličky do predsiene ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►S nožičkami ►Čalúnený - Poťahová látka ►Zelená ►Drevo / Masív ►Klasické ►Bez opierok ►Čalúnené jedálenské stoličky