Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Masívna vintage čierna jedálenská stolička Maurice so zámerne zošúchaným náterom a chrbtovou opierkou v tvare X 85 cm

MLV18590

Jedálenská stolička Maurice v sebe spája tradičnú siluetu a pôvabný vintage charakter. Čierna farba pôsobí elegantným dojmom a svetlý ratanový výplet prináša do dizajnu zaujímavú farebnú aj štrukturálnu variáciu.

V tvare stoličky dominujú jemne zakrivené línie. Nožičky sú prehnuté a línia tých zadných plynule prechádza až do bočných strán chrbtovej opierky. Medzi nožičkami sa nachádza poloblúková spojnica. Chrbtovú opierku tvorí zahnuté operadlo vo vrchnej časti a výrazný kovový prvok v tvare X.

Rám stoličky je vyrobený z brestového dreva. Povrch je upravený čiernym náterom, ktorý je miestami zámerne zošúchaný, čo v kombinácii s tradičnými tvarmi prináša do dizajnu výrazný vintage nádych. Na sedacej časti sa nachádza výplet z ratanu v prírodnej svetlej hnedej farbe, pôsobiaci kontrastným dojmom.

Stolička sa hodí k jedálenskému stolu z masívneho dreva, do jedálne zariadenej v naturálnych zemitých farbách. Vďaka výraznému vizuálu ju môžete umiestniť aj samostatne, napríklad k písaciemu stolu s čiernymi kovovými prvkami v industriálnom štýle.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

209,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoličky

Podobné produkty Drevené jedálenské stoličky

►Luxusné jedálenské stoličky ►Vintage nábytok ►Industriálny nábytok ►Nábytok z masívu ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Ratan ►Kov ►Čierna ►Klasické ►Bez opierok ►Drevo / Masív - Brest ►Drevené jedálenské stoličky