Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnová ratanová jedálenská stolička Cuba s výpletom v hnedo-sivej farbe a s bielym sedacím vankúšom 99 cm

MLV18383

Jedálenská stolička Cuba prinesie do vašej domácnosti harmonický naturálny prvok. Plný výplet jej dodáva zaujímavú štruktúru a príjemné hnedo-sivé farebné prevedenie pôsobí elegantným dojmom.

Stolička má klasický rám so štyrmi nožičkami a jemne zahnutou chrbtovou opierkou. Mohutný vzhľad jej dodáva hustý ratanový výplet, ktorý pokrýva opierku aj priestor medzi nožičkami. Symetrický vzor pôsobí sofistikovaným dojmom a jednoduchý hladký biely sedací vankúš k nemu vytvára príjemný kontrast.

Ratanové vlákna majú prírodne pôsobiacu hnedo-sivú farbu, ktorá sa ľahko kombinuje a umožňuje vám stoličku zaradiť do širokého spektra interiérov. Tento materiál je tiež mimoriadne obľúbený vďaka svojej vysokej odolnosti, ktorá zaručí výbornú trvanlivosť nábytku.

Stolička Cuba sa hodí k jedálenskému stolu z masívneho dreva v svetlých odtieňoch. Prírodný charakter podčiarkne aj kombinácia s dekoráciami v podobe živej zelenej rastliny. Exotický ratan je skvelou voľbou aj do priestorov zariadených v etno štýle. Stolička je určená len na použitie v interiéri.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

349,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia CUBA

Podobné produkty Jedálenské stoličky

►Luxusné jedálenské stoličky ►Ratanový nábytok ►Kolekcia štýlového ratanového nábytku CUBA ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Ratan ►Hnedá ►Klasické ►Bez opierok ►Etno nábytok