Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná čalúnená baroková stolička Roi Gilt so zeleno-zlatým čalúnením a vyrezávaným zdobením 95 cm

MLV18311

Stolička Roi Gilt prinesie do vašich priestor nádych honosného barokového štýlu. Zlatá farba a bohaté zdobenie pôsobia dojmom klasického luxusu, ktorý ešte podčiarkuje damaškový vzor poťahu.

Rám stoličky je vyrobený z mahagónového dreva, ktoré je mimoriadne tvrdé a odolné. Silueta nábytku je klasická, s dvakrát prehnutými kabriolovými nožičkami. Zaujímavým detailom sú kolieska na predných nožičkách. Chrbtová opierka má oválny tvar a na vrchnej časti opierok na ruky sa nachádza čalúnená časť, ktorá zvyšuje komfort pri opretí.

Rám je zdobený vyrezávanými florálnymi motívmi, ktoré výborne korešpondujú s damaškovým vzorom poťahu. Ten je zhotovený z hodvábu v zelenej farbe so symetrickými zlatými motívmi štylizovaných kvetov. Zdobenie v tomto štýle je veľmi populárne v barokových interiéroch a dodáva nábytku nádych klasickej elegancie.

Stoličku môžete skombinovať s barokovou sedačkou s podobným vyrezávaným zdobením či s ďalším nábytkom z rovnakej kolekcie Roi Gilt, ktorý nájdete v našej ponuke. Skvele doplní aj jedálenský stôl so zahnutými nožičkami v rustikálnom štýle. Môžete ju tiež umiestniť samostatne, napríklad do spálne v zámockom štýle, kde bude vďaka neprehliadnuteľnému farebnému prevedeniu pôsobiť ako výrazný akcentový prvok. 

Dostupnosť do 2-6 týždňov

998,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Roi Gilt

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoličky

Podobné produkty Čalúnené jedálenské stoličky

►Luxusné jedálenské stoličky ►Klasický štýlový nábytok ►Kolekcia barokového nábytku Roi Gilt ►Zámocký nábytok ►Luxusný barokový nábytok ►S nožičkami ►Na kolieskach ►Drevo / Masív - Mahagón ►Čalúnený - Poťahová látka ►Zelená ►Zlatá ►So vzorom (viacfarebná) ►Drevo / Masív ►Klasické ►S opierkami ►Čalúnené jedálenské stoličky