Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná moderná čalúnená jedálenská stolička Loretta so zamatovým poťahom v tmavej modrej farbe 88 cm

MLV18206

Jedálenská stolička Loretta prinesie do vašej jedálne nádych luxusu. Moderný dizajn je obohatený o klasické prvky, ako prehnutý tvar nožičiek, čo umožňuje umiestnenie stoličky do širokého spektra interiérov.

Na prvý pohľad vás upúta nádherný tmavomodrý odtieň poťahu. Zamatový finiš mu dodáva lesk a stolička tak pôsobí luxusným dojmom. Podčiarkuje ho ešte vybíjané zdobenie striebornými kovovými nitmi na chrbtovej opierke a v spodnej časti stoličky. Vytvára svetlý vizuálny predel medzi tmavšou sedacou časťou a čiernymi nožičkami a taktiež zdôrazňuje siluetu opierky v zadnej časti.

Rám stoličky je vyrobený z dreva, s mäkkým penovým čalúnením na sedacej časti. Poťah je zhotovený z mikrovlákna. Tento materiál je populárny najmä vďaka jeho vysokej odolnosti a jednoduchej údržbe. Tvar stoličky osviežujú pôvabné zakrivené línie inšpirované klasickým štýlom, viditeľné najmä na chrbtovej opierke, ktorá sa smerom nahor mierne rozširuje a na jemne prehnutých nožičkách.

Stolička výborne doplní jedálenský stôl s prehnutými nožičkami v klasickom či rustikálnom štýle v tmavších farbách. Výrazná modrá farba a strieborné zdobenie však umožňuje zaradenie aj do modernejších interiérov, v kombinácii s nábytkom zo skla či s chrómovými prvkami.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

299,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoličky

Podobné produkty Čalúnené jedálenské stoličky

►Luxusné jedálenské stoličky ►Klasický štýlový nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►S nožičkami ►Čalúnený - Poťahová látka ►Modrá ►Drevo / Masív ►Klasické ►S opierkami ►Čalúnený - Zamat ►Čalúnené jedálenské stoličky