Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Masívna industriálna jedálenská stolička Warren s ratanovým výpletom a opierkou v tvare X hnedá 89 cm

MLV17955

Jedálenská stolička Warren v sebe kombinuje typickú vidiecku siluetu s industriálnymi prvkami. Prevedenie v tmavej hnedej farbe pôsobí elegantným dojmom a jedinečný dizajn vizuálne oživí vašu jedáleň.

Stolička je vyrobená z brestového dreva, ktoré je veľmi tvrdé a zaručí vám výbornú odolnosť nábytku. Drevený rám má pôvabnú siluetu inšpirovanú vidieckym nábytkom. Nožičky sú jemne prehnuté a zadné prechádzajú až do bočných línií chrbtovej opierky. Na vrchole ich prepája oválne operadlo, ktoré je tiež mierne zakrivené, vďaka čomu sa môžete pohodlne oprieť. Pod sedacou časťou sa na každej strane nachádza poloblúková spojnica nožičiek. Chrbtovú opierku vypĺňa prvok v tvare X, ktorý dodáva stoličke vizuálne dominantný prvok.

Drevený rám pokrýva tmavý lak, ktorý mu dodáva príjemnú teplú hnedú farbu s výraznou kresbou letokruhov. Prekrížená výplň opierky je vyrobená z kovu a má čiernu farbu, čo prináša do kompozície industriálny nádych. Sedaciu časť tvorí ratanový výplet v tmavej hnedej farbe. Nakoľko ide o prírodný materiál, farebnosť sa môže medzi kusmi mierne odlišovať.

Stolička výborne doplní jedálenský stôl z masívneho dreva. Prírodný charakter materiálu podčiarknu aj živé zelené rastliny. Môžete ju tiež skombinovať s nábytkom v industriálnom štýle s podobnými kovovými prvkami. Vďaka zaujímavému dizajnu je vhodná aj na samostatné umiestnenie, napríklad do predsiene, či k písaciemu stolu.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

219,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoličky

Podobné produkty Drevené jedálenské stoličky

►Luxusné jedálenské stoličky ►Vidiecky štýlový nábytok ►Industriálny nábytok ►Nábytok z masívu ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Ratan ►Kov ►Hnedá ►Klasické ►Bez opierok ►Drevo / Masív - Brest ►Drevené jedálenské stoličky