Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Vintage art deco servírovací vozík Samira s okrúhlou konštrukciou v zlatej farbe s patinou 93 cm

EM31511

Servírovací vozík Samira bude neprehliadnuteľným doplnkom vašej jedálne. Okrem praktického využitia oceníte aj jeho originálny kruhový tvar a zlatú farbu, ktorá pôsobí luxusným dojmom.

Konštrukcia je vyrobená z kovu a tvoria ju dve paralelné kružnice, medzi ktorými sú umiestnené tri police so sklenenou výplňou. Silueta kombinuje striktné línie a geometrické tvary, čo je typické pre estetiku art deco štýlu. Stredná polica je umiestnená asymetricky na jednej strane, čím vzniká na ráme priestor na držanie vozíka pri jeho tlačení. V spodnej časti sa tiež nachádzajú malé gumené kolieska v čiernej farbe.

Kovová konštrukcia má výraznú zlatú farbu. Povrch je zámerne zostarnutý jemnou patinou, ktorá prináša do dizajnu zaujímavú štruktúru a zároveň dodáva nábytku jedinečný vintage charakter.

Servírovací vozík Samira sa hodí do jedální zariadených v art deco štýle, kde ho môžete skombinovať s jedálenským stolom či stoličkami s nožičkami v zlatom prevedení. Môžete ho tiež využiť ako dizajnový regál a doplniť starožitnými dekoráciami či lampou vo vintage štýle.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

319,00 € s DPH

Podobné produkty Servírovacie stolíky a vozíky

►Luxusné knižnice a regály ►Art-deco nábytok ►Vintage nábytok ►Okrúhly ►Otvorený ►S nožičkami ►Na kolieskach ►S poličkami ►Kov ►Sklo ►Zlatá ►Priehľadná ►Nábytok v Glamour štýle ►Knižnice a regály z kovu ►Moderné knižnice a regály ►Servírovacie stolíky a vozíky