Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Industriálny vintage servírovací vozík Karl na kolieskach z kovu v sivej farbe s efektom zámerného zostarnutia 88 cm

MLV18008

Servírovací vozík Karl dodá vašej jedálni originálny industriálny prvok. Povrchová úprava so zámerne zostarnutým efektom mu dodáva šarmantný vintage charakter.

Servírovací vozík má tri obdĺžnikové police, z ktorých spodná je mrežovaná. Na stranách ich prepájajú valcovité nožičky, ktoré prečnievajú nad najvyššiu policu a po bočných stranách sa spájajú do zaoblených úchytiek. V spodnej časti je každá nožička ukončená kolieskom.

Vozík je vyrobený z kovu v sivej farbe. Jeho povrch je upravený tak, aby pôsobil opotrebovaným dojmom, čo prináša do dizajnu vintage nádych. Hladké plochy sú matné a na nožičkách a spodnej poličke sa nachádza červenkastá patina pripomínajúca hrdzu.

Servírovací vozík Karl je ideálnym doplnkom do jedálne zariadenej v industriálnom štýle, kde ho môžete prepojiť napríklad s jedálenským stolom s kovovou podstavou. V obývačke poslúži aj ako praktický príručný stolík, či nízky regál, na ktorý môžete umiestniť vaše obľúbené knihy, dekorácie alebo lampu. Vďaka svojmu vintage dizajnu je nie len praktickým doplnkom, ale aj vizuálne zaujímavým ozdobným prvkom miestnosti.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

199,00 € s DPH

Podobné produkty Servírovacie stolíky a vozíky

►Luxusné a dizajnové príručné stolíky ►Vintage nábytok ►Industriálny nábytok ►Obdĺžnikový ►Otvorený ►Na kolieskach ►S poličkami ►S úložným priestorom ►Kov ►Sivá ►Lesklé a kovové príručné stolíky ►Servírovacie stolíky a vozíky