Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná medovo hnedá barová stolička Mammut z akáciového dreva s kovovou podstavou 84 cm

EM32395

Barová stolička Mammut v sebe spája krásu prírodného dreva s nádychom industriálneho štýlu. Dizajnu dominuje nádherný teplý medovo hnedý odtieň dreva a moderná silueta.

Sedadlo má jednoduchý, v zadnej časti zaoblený tvar. Povrch je hladký a vyniká na ňom výrazná kresba letokruhov masívneho akáciového dreva, ktoré je veľmi tvrdé a zaručuje tak výbornú odolnosť nábytku. Pohodlné sedenie vám zabezpečí aj zakrivenie sedacej časti. Svetlá medovo hnedá farba zasa vnesie do interiéru teplý prírodný prvok.

Podstava stoličky prináša do dizajnu industriálny štýl. Je vyrobená z kovu v čiernej farbe s matným práškovým nástrekom. Štíhle línie majú zaoblené rohy, čo korešponduje s tvarom sedadla. Nožičky sú v spodnej časti na bočných stranách prepojené spojnicou a nechýba ani opierka na nohy.

Barová stolička Mammut je skvelou voľbou do moderne zariadených barových priestorov či menších kuchýň. Hodí sa k barovému stolu s čiernou kovovou podstavou. Výborne tiež doplní nábytok z masívneho dreva, napríklad z rovnakej kolekcie Mammut, ktorý nájdete v našej ponuke.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

118,25 € s DPH

Znížená cena!

129,95 €

Príbuzné produkty Kolekcia Mammut

Podobné produkty Barové stoličky

►Moderný štýlový nábytok ►Industriálny nábytok ►Kolekcia dizajnového nábytku Mammut ►Nábytok z masívu ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Akácia ►Kov ►Čierna ►Hnedá ►Klasické ►Bez opierok ►Barové stoličky