Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná moderná barová skrinka Vita Naturale so štyrmi dvierkami a jednou zásuvkou s vyrezávaným zdobením orechová hnedá 134 cm

EM32682

Barová skrinka Vita Naturale je dokonalým spojením funkčnosti a krásy súčasného talianskeho dizajnu. Minimalistická silueta pozdvihuje krásu orechového dreva a tento luxusný nábytok prinesie do vašej obývačky či jedálne teplý naturálny element.

Skrinka má modernú siluetu, v ktorej dominujú rovné línie, zjemnené zaoblenými vertikálnymi hranami nábytku. Minimalistické prevedenie s hladkými povrchmi tak získava nádych elegancie. Očarí vás bohatý svetlý hnedý odtieň dyhovaného orechového dreva, popretkávaný tmavšou kresbou letokruhov. Vzniká tak subtílny vzor, ktorý prináša zaujímavú štruktúru. Vzor je orientovaný vertikálne, s výnimkou horizontálnych línií na zásuvke v strede, čo dodáva dizajnu vizuálnu variáciu. Prednú stenu zásuvky tiež zdobí detailný vyrezávaný vzor s geometrickým motívom.

Barová skrinka vám ponúka veľké množstvo úložného priestoru. Vo vrchnej a spodnej časti sa nachádzajú dvojdverové skrinky. V strede ich oddeľuje široká zásuvka. Všetky časti úložného priestoru sú vybavené soft close systémom pre jemné a tiché zatváranie. Absencia úchytiek zdôrazňuje uhladený moderný dizajn.

Nožičky sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele v tmavej farbe. Majú hranatý tvar písmena U a predná časť mierne prečnieva cez úložný priestor. Tento detail pôsobí ako minimalistický dekoratívny prvok a kovový materiál dopĺňa drevo o moderný element.

Barová skrinka sa hodí do moderne zariadenej jedálne či obývačky. Upúta pohľad svojou originálnou elegantnou siluetou a drevo prinesie do priestoru pocit tepla. Hodí sa do priestorov zariadených v svetlých zemitých odtieňoch. Ak vás očaril moderný taliansky dizajn, spoznajte ďalšie kúsky v našej ponuke z rovnakej kolekcie Vita Naturale. Skrinku je možné vyrobiť aj v inom farebnom prevedení, pre viac informácií nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 029,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobné produkty Barové skrinky

►Moderný štýlový nábytok ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S dvierkami ►Kov ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Barové skrinky