Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná moderná dvojdverová barová skrinka Forma Moderna v oblačnej sivej farbe s prírodnými hnedými nožičkami 150 cm

EM32679

Barová skrinka Forma Moderna si vás získa svojím minimalistickým moderným štýlom. Taliansky dizajn spája v tomto sofistikovanom nábytku funkčnosť, elegantnú farebnú paletu a nadčasovú siluetu.

Barová skrinka vám ponúka veľké množstvo úložného priestoru v šiestich policiach umiestnených v troch radoch. Toto predelenie priestoru vám umožňuje ľahkú organizáciu riadov, pohárov či barového náčinia a uzatvára sa dvojitými dvierkami so soft close systémom pre jemné zatváranie.

Silueta je moderná a dominujú v nej rovné línie. Predná strana skrinky má znížený rám, ktorý pôsobí dekoratívnym dojmom, no stále si zachováva minimalistický charakter nábytku. Povrch pokrýva náter v jemnej oblačnej sivej farbe. Tento odtieň dodáva nábytku sofistikovaný moderný vzhľad.

Podstava má prírodný svetlý hnedý odtieň dreva a vytvára estetický kontrast k úložnému priestoru. Prináša do dizajnu naturálny nádych tepla. Tvoria ju štyri hranaté nožičky, ktoré sa smerom dole jemne zužujú. Vo vrchnej časti sú prepojené spojnicou, na ktorej spočíva úložný priestor. Vo vrchnej časti podstavy sa tiež nachádza minimalistický ozdobný prvok v podobe dodatočnej horizontálnej a dvoch vertikálnych línií.

Barová skrinka sa hodí do jedálne či obývačky zariadenej v neutrálnych svetlých odtieňoch. Môžete ju skombinovať s ďalším moderným nábytkom s talianskym dizajnom z rovnakej kolekcie Forma Moderna, ktorý nájdete v našej ponuke. Svetlé odtiene sú tiež skvelou voľbou do priestorov zariadených v škandinávskom štýle. Barovú skrinku je možné zhotoviť aj v inom farebnom prevedení, pre viac informácií nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 479,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Forma Moderna

Podobné produkty Barové skrinky

►Moderný štýlový nábytok ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►S nožičkami ►S dvierkami ►S poličkami ►S úložným priestorom ►Biela ►Hnedá ►Sivá ►Drevo / Masív ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku v talianskom dizajne Forma Moderna ►Barové skrinky