Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná moderná otočná barová skrinka Vita Naturale s držiakom na poháre a tromi zásuvkami v orechovej hnedej farbe 128 cm

EM32673

Barová skrinka Vita Naturale je skvelým doplnkom do vašej obývačky či jedálne, kde oceníte spojenie funkčnosti a moderného talianskeho dizajnu. Je luxusným doplnkom, ktorý  prinesie prostredníctvom dreva do priestoru teplý nádych v štýlovom minimalistickom prevedení.

Barová skrinka má modernú siluetu s rovnými líniami. Zjemňujú ich zaoblené hrany vo vrchnej a spodnej časti a dizajnu dodávajú elegantný nádych. Vizuálne sa prepájajú s okrúhlym podstavcom s mechanizmom, vďaka ktorému je možné skrinku otočiť o 360º. Je vyrobená z kvalitnej pravej orechovej dyhy v prírodnej hnedej farbe s naturálnou kresbou letokruhov.

Barová skrinka je výborne vybavená bohatým úložným priestorom. V strednej časti sa nachádzajú tri nad sebou umiestnené zásuvky vybavené soft close sytémom pre jemné zatváranie. Ich hladká predná strana bez úchytky zdôrazňuje čistý moderný dizajn nábytku. Vrchná a spodná časť sú otvorené a dole sa nachádza praktický stojan na umiestnenie šiestich fliaš. Vo vrchnej časti sa nachádza závesný systém na poháre so stopkou.

Otočná barová skrinka je ideálny doplnkom do moderne zariadených obývacích priestorov, kde svojím vizuálom prinesie elegantný minimalizmus. Orechové drevo pôsobí luxusným dojmom a priestoru dodá teplý naturálny prvok. Ak vás očaril súčasný taliansky dizajn, objavte ďalší nábytok z rovnakej kolekcie Vita Naturale v našej ponuke. Skrinku je možné vyrobiť aj v inom farebnom prevedení, pre viac informácií nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 499,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobné produkty Barové skrinky

►Obdĺžnikový ►So zásuvkami ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Otočné ►Barové skrinky