Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná art deco dvojdverová barová skriňa Livi na vysokých nožičkách s vrúbkovaným povrchom v sivej farbe 182 cm

EM32615

Luxusná art deco barová skriňa je štýlový doplnok do vašej obývačky, ktorý poskytuje funkčnosť a štýlovosť. 

Skriňa je vyrobená z kvalitného dubového dreva v sivej svetlej farbe. Skriňa disponuje dvomi dvierkami, ktorých povrch z predu aj z boku je vrúbkovaný. Dvierka sú doplnené o polkruhové rukoväte v zlatej antickej farbe, ktoré pri zavretí dvierok vytvárajú kruh. Skriňa stojí na úzkych dlhých nožičkách v oválnom tvare, ktoré tvoria taktiež rám skrine vo vrchnej časti. Nožičky sú prepojené tyčou, ktorá dodáva skrini väčšiu stabilitu. Na konci nožičiek sa nachádza detail v rovnakej zlatej antickej farbe ako pri rukoväti. 

Skriňa disponuje bohatým úložným vybavením na skladovanie alkoholu či iných nápojov. Na vrchu skrine sa nachádzajú tri držiaky na vínové poháre. Pod držiakmi sa nachádza úložný priestor so sklenenou doskou pre voľné skladvanie fliaš. Naspodu sa nachádzajú dve zásuvky s praktickým vyrezávaním a tak pohodlným uskladnením vinných fliaš. 

Barovú skriňu odporúčame kombinovať so svetlým art deco nábytkom so zlatými detailmi do obývačiek či kuchýň kde očarí vás a vašich hostí.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 719,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobné produkty Barové skrinky

►Art-deco nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S dvierkami ►S poličkami ►S úložným priestorom ►Drevo / Masív - Dub ►Sklo ►Zlatá ►Sivá ►Barové skrinky