Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná industriálna barová skrinka Auden z dubového dreva s dvierkami s koženým poťahom hnedá čierna 180 cm

EM32608

Barová skrinka Auden vás očarí svojím elegantným vizuálom a funkčným interiérom. Kombinácia dreva a kože prinesie do obývačky či jedálne luxusný element a tmavé kovové prvky dodávajú dizajnu nádych industriálneho štýlu.

Barová skrinka má modernú lineárnu siluetu s hladkými povrchmi. Vo vrchnej časti sa nachádza dvojdverový úložný priestor. S minimalistickým tvarom korešpondujú aj dlhé vertikálne úchytky dvierok. Sú vyrobené z kovu s matným čiernym náterom a vizuálne prepájajú vrchnú časť s podstavou v rovnakom prevedení. Skrinka je položená na štyroch štíhlych hranatých nožičkách s obdĺžnikovou spojnicou v spodnej časti, ktorá zaručuje výbornú stabilitu nábytku.

Telo skrinky je vyrobené z dubovej dyhy s lakovaním v hlbokej čokoládovej hnedej farbe. Drevené plochy zdobí prírodná kresba letokruhov, ktoré výborne korešponduje s výraznou štruktúrou na dvierkach. Tie pokrýva poťah z ekokože v hnedosivej farbe a dodáva nábytku luxusný dekoračný prvok.

Interiér skrinky vám poskytuje bohatý multifunkčný úložný priestor na barové vybavenie. V spodnej časti sú umiestnené dve vyššie zásuvky a jedna vysúvacia plocha, ktorú využijete napríklad na prípravu nápojov. Poloblúkové úchytky dodávajú vnútru skrinky zaujímavá dekoračný prvok. Otvorený priestor rozdeľuje jedna sklenená polica a vo vrchnej časti je tiež umiestnený držiak na poháre na stopke.

Barová skrinka Auden je praktickým pomocníkom do jedálne či obývačky, kde očarí vašich hostí svojím sofistikovaným moderným vizuálom. Kompozícia dreva a kože dodá miestnosti nádych luxusu. Môžete ju skombinovať s jedálenským stolom alebo konferenčným stolíkom s tmavou kovovou podstavou, či sedačkou neutrálnych sivých a hnedých odtieňoch.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 719,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobné produkty Barové skrinky

►Moderný štýlový nábytok ►Industriálny nábytok ►Luxusné kožené sedačky, kreslá a nábytok z pravej kože ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►S nožičkami ►S dvierkami ►S poličkami ►Drevo / Masív - Dub ►Kov ►Čalúnený - Koža ►Čierna ►Hnedá ►Preglejka ►Barové skrinky