Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná dizajnová barová skrinka Croco v prírodnej tmavej hnedej farbe s reliéfom krokodílej kože 120 cm

EM32257

Barová skrinka Croco spája vo svojom dizajne elegantnú prirodzenú tmavohnedú farbu dreva s extravagantným vyrezávaným reliéfom s krokodílím vzorom. Vaša obývačka či jedáleň tak získa praktický úložný priestor a výrazný dekoratívny prvok zároveň.

Skrinka je vyrobená z masívneho mangového dreva. Má tmavší hnedý odtieň s viditeľnou kresbou letokruhov, ktoré dodávajú nábytku naturálny charakter a vytvárajú príjemný kontrast s prepracovaným reliéfnym zdobením dvojitých dvierok skrinky. Vzor krokodílej kože je ručne vyrezávaný, čo robí z každého kusu jedinečný originál.

Úložný priestor je predelený dvomi policami a vertikálnou doskou v strede, čím vzniká dostatok priestoru na uskladnenie a organizáciu riadov, fliaš či ďalšieho barového náradia. Skrinka je postavená na štyroch hranatých tenkých nožičkách, ktoré sú vo vrchnej a spodnej časti prepojené obdĺžnikovou spojnicou. Podstava je vyrobená z kovu s čiernym matným nástrekom a jej tvar korešponduje s modernou lineárnou siluetou skrinky.

Barovú skrinku môžete skombinovať s jedálenským stolom a ďalším nábytkom z masívneho dreva. Pri týchto materiáloch vynikne jedinečný reliéf dvierok a priestoru dodá extravagantný dizajnový dekoratívny prvok. V modernej obývačke skvele doplní konferenčný stolík s kovovou podstavou.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

727,95 € s DPH

Znížená cena!

799,95 €

Doplňujúce produkty

Podobné produkty Barové skrinky

►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►S dvierkami ►S poličkami ►Kov ►Hnedá ►Drevo / Masív - Mango ►Barové skrinky