Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná masívna tmavohnedá barová skrinka Tocón s dekoratívnym kružnicovým reliéfom s dizajnom letokruhov 120 cm

EM32253

Barová skrinka Tocón vás očarí moderným reliéfnym zdobením inšpirovaným prírodou a svojou elegantnou tmavohnedou farbou. Bude pôvabným dekoratívnym prvkom vo vašej jedálni či obývačke a zároveň vám poskytne bohaté množstvo úložného priestoru.

Silueta nábytku je moderná, prevažujú v nej rovné línie a hladké povrchy. Podstavu tvoria štyri hranaté nožičky prepojené obdĺžnikovou spojnicou. Je vyrobená z kovu a povrch je upravený matným čiernym práškovým nástrekom. Čierna farba výborne dopĺňa hlbokú tmavohnedú farbu drevených povrchov

Dvojité dvierka zdobí ručne vyrezávaný reliéf. Vzor tvoria sústredné kružnice so zvlnenými líniami a vizuálne pripomína prierez kmeňa stromu s letokruhmi. Za dvierkami sa nachádza úložný priestor rozdelený sa šesť políc v troch radoch, čo umožňuje prehľadnú organizáciu barového náradia, riadu a fliaš.

Barová skrinka Tocón skvele doplní moderne zariadenú obývačku či jedáleň. Môžete ju skombinovať s jedálenským stolom alebo konferenčným stolíkom s tmavou kovovou podstavou. Sedačka a doplnky, ako napríklad koberec, v neutrálnych teplých svetlých odtieňoch, vyzdvihnú reliéfny vzor. Tmavohnedá farba pôsobí elegantným dojmom a v kombinácii s dekoráciou alebo lampou s lesklou zlatou farbou dodá miestnosti luxusný nádych.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

727,95 € s DPH

Znížená cena!

799,95 €

Doplňujúce produkty

Podobné produkty Barové skrinky

►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►Hnedá ►Drevo / Masív - Mango ►Barové skrinky