Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnová art deco barová skrinka Tocón s čierno bielym reliéfnym zdobením dvierok a zlatou metalickou podstavou 120 cm

EM32251

Barová skrinka Tocón prinesie do vašej obývačky či jedálne luxusnú estetiku art deco štýlu. Kontrastná kombinácia čiernej a bielej a abstraktný dizajn reliéfu dvierok bude v priestore pôsobiť ako moderné umelecké dielo a praktický úložný priestor zároveň.

Dizajnu dominujú reliéfne zdobené dvojité dvierka skrinky. Na bielom podklade sa odvíjajú tenké čierne línie tvoriace vzor sústredných kružníc so zvlnenými okrajmi. Pripomínajú letokruhy pri priereze kmeňa stromu. Tento prírodný motív v modernom prevedení je ručne vyrezávaný a každý nábytok je tak jedinečným originálom.

Vonkajšie steny skrinky sú čierne a hladké a nechávajú tak vyniknúť dekor dvierok. Skrinka je vyrobená z mangového dreva, ktorého prirodzenú  svetlú hnedú farbu vidieť v interiéri nábytku. Priestor je vnútri predelený dvomi policami a vertikálnou doskou v strede. Šesť políc vám tak umožňuje výbornú organizáciu riadov či barového náradia.

Podstavu tvoria štyri hranaté nožičky prepojené na vrchnej a spodnej časti obdĺžnikovou spojnicou. Ich tvar výborne dopĺňa lineárnu siluetu skrinky. Podstava je vyrobená z kovu v zlatej farbe, ktorý prináša do dizajnu nádych luxusu.

Barová skrinka Tocón je výborný doplnkom do jedálne či obývačky zariadenej v art deco štýle. Môžete ju doplniť jedálenským alebo barovým stolom s metalickou zlatou podstavou či stoličkami s luxusným zamatový a buklé čalúnením. Výrazný vzor sa hodí aj do priestorov v glamour štýle, kde vytvorí štýlový farebný kontrast k extravagantnému lesklému nábytku. 

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

727,95 € s DPH

Znížená cena!

799,95 €

Doplňujúce produkty

Podobné produkty Barové skrinky

►Art-deco nábytok ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►S nožičkami ►S dvierkami ►S poličkami ►Kov ►Čierna ►Biela ►Zlatá ►Drevo / Masív - Mango ►Nábytok v Glamour štýle ►Barové skrinky