Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná čierna dizajnová barová skrinka Croco s vyrezávaným sivým reliéfom s krokodílím vzorom na dvierkach 120 cm

EM32182

Moderná barová skrinka Croco v sebe spája elegantný lineárny dizajn a čiernu farbu s extravagantným krokodílím vzorom. Je skvelou voľbou, ak hľadáte nábytok, ktorý nie je len praktickým úložným priestorom, ale aj vizuálne podmanivým dekoratívnym prvkom.

Silueta skrinky je moderná a prevažujú v nej rovné línie. Je postavená na kovovej podstave s čiernym matným práškovým nástrekom. Štyri štíhle nožičky sú v spodnej časti prepojené obdĺžnikovou spojnicou, ktorá korešponduje s tvarom skrinky a zároveň zaručuje výbornú stabilitu nábytku.

Úložný priestor sa uzatvára dvojitými dvierkami bez úchytiek a je predelený dvomi policami. Vzniká tým veľké množstvo miesta na riady, fľaše, poháre či ďalšie barové vybavenie. Skrinka je vyrobená z mangového dreva, ktorého teplá medová hnedá farba s prirodzenou kresbou letokruhov zdobí interiér nábytku.

Vonkajšie strany skrinky sú, rovnako ak podstave, v čiernej farbe. Dizajnu jasne dominuje široký pás na prednej strane dvierok so vzorom krokodílej kože v sivej farbe. Jeho reliéf je ručne vyrezávaný, čo zaručuje veľkú pozornosť k detailom a originalitu každého kusu. Krokodílí vzor pôsobí extravagantným dojmom, zatiaľ čo kombinácia čiernej a sivej farby dodáva do dizajnu sofistikovanosť.

Barová skrinka je ideálnym doplnkom do modernej jedálne, kde vnesie nádych luxusu. Môžete ju doplniť ďalšími exkluzívnymi materiálmi, ako mramorom, napríklad v podobe vrchnej dosky jedálenského stola. Miestnosť oživíte lesklými metalickými dekoráciami, či svietidlom. Hodí sa tiež do obývačky zariadenej v neutrálnych odtieňoch, kde prinesie zaujímavú štruktúru. Výrazný krokodílí reliéf na tmavom pozadí pôsobí ako moderné umelecké dielo, ktoré očarí vašich hostí.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

727,95 € s DPH

Znížená cena!

799,95 €

Doplňujúce produkty

Podobné produkty Barové skrinky

►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Barové skrinky