Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná art deco barová skrinka Chamoix v zlatej farbe s kovovým drážkovaným reliéfom 180 cm

EM32155

Barová skrinka Chamoix prinesie do vašej obývačky honosný a luxusný prvok. Zlatá farba a výrazné moderné zdobenie ju priam predurčujú do štýlových interiérov v glamour alebo v art deco štýle

Silueta nábytku pôsobí vďaka kombinácií kriviek a rovných línií elegantným dojmom. Tvar skrinky je jednoduchý, so zaoblenými prednými hranami. Je uložená na dlhých štíhlych nožičkách v čiernej farbe so zlatými zakončeniami. Dominantným prvkom je vertikálny reliéf, ktorý zdobí prednú a bočné strany skrinky. Jeho vyvýšené časti majú zlatú farbu, zatiaľ čo hlboké drážky sú čierne. Táto farebnosť ešte zvýrazňuje plastický charakter a vizuálnu hĺbku dekóru. Skrinka je zhotovená z kovu.

Rovnako luxusným dojmom pôsobí aj interiér nábytku v elegantnej čiernej farbe. Úložný priestor za dvojitými dvierkami je predelený tromi policami z exkluzívneho tmavého mramoru. Skrinka je tak nie len vizuálne pôsobivá, ale poskytuje vám tiež bohaté množstvo úložného priestoru na fľaše, barové náradie či riad.

Barová skrinka je skvelou voľbou do jedální zariadených v glamour štýle, kde ju môžete doplniť extravagantným lesklým jedálenským stolom alebo ďalším nábytkom z rovnakej kolekcie Chamoix, ktorý nájdete v našej ponuke. Hodí sa tiež do obývačky, k sedačke alebo kreslu so zlatými nožičkami a buklé alebo zamatovým čalúnením v art deco štýle.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

3 899,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Chamoix

Podobné produkty Barové skrinky

►Art-deco nábytok ►Obdĺžnikový ►Oválny ►Uzavrený ►S nožičkami ►S dvierkami ►S poličkami ►Kov ►Zlatá ►Mramor ►Nábytok v Glamour štýle ►Barové skrinky ►Kolekcia luxusného zlatého glamour nábytku Chamoix