FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný art deco biely barový pult Moraira s mramorovým dizajnom a zlatými metalickými prvkami s policami 150 cm

EM32239

Barový pult Moraira dodá vašej domácnosti nádych luxusu a elegancie. Kombinácia bieleho mramorového dizajnu a zlatého metalického prvku je zhmotnením honosnej art deco estetiky.

Silueta nábytku je moderná a lineárna. Dominujú v nej základné obdĺžnikové tvary a hladké povrchy. Na zúženej podstave je umiestnený úložný priestor, ktorý tvoria štyri otvorené police a trojica zásuviek. Na vrchnej doske je umiestnený úzky obdĺžnikový nadstavec, ktorý vytvára vyvýšenú prednú časť pultu.

Interiér úložného priestoru má čistú bielu farbu, zatiaľ čo prednú a bočné steny zdobí jemný sivý mramorový dizajn na bielom pozadí. V strede vrchnej časti sa nachádza obdĺžnikový kovový plát v zlatej farbe, ktorý cez hranu plynie aj na prednú stranu a vytvára tak výrazný a luxusne pôsobiaci dekoratívny prvok. Z rovnakého materiálu je zhotovená aj podstava.

Barový pult môžete umiestniť do jedálne v art deco štýle, kde skvele doplní stôl s mramorovou vrchnou doskou. V kombinácii s extravagantným glamour nábytkom zažiari zlatý metalický prvok. V otvorených priestoroch ho tiež môžete využiť na oddelenie kuchyne a jedálenskej časti. Vďaka vyvýšenej vrchnej časti je tiež skvelou voľbou do formálnych priestorov, kde poslúži ako recepčný pult.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

3 609,95 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Moraira

Podobný tovar v kategórií Barové pulty

Podobné produkty Sklenené konzolové stolíky

►Dizajnové a luxusné konzolové stolíky ►Art-deco nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Luxusný mramorový nábytok ►Obdĺžnikový ►So zásuvkami ►S poličkami ►Kov ►Sklo ►Biela ►Zlatá ►Luxusný art-deco nábytok kolekcie Moraira ►Barové pulty ►Konzolové stolíky z kovu ►Moderné konzolové stolíky ►Sklenené konzolové stolíky