FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná medovo hnedá orientálna barová skrinka Verdy s lamelovými dvierkami 160 cm

EM32277

Barová skrinka Verdy prinesie do vašej jedálne jedinečný nádych orientálnej harmónie. Dizajn dvierok kombinuje vertikálne lamely a prírodné drevo, čo pripomína interiérové prvky typické pre východnú a juhovýchodnú Áziu.

Silueta nábytku je moderná, dominujú striktné rovné línie a hladké povrchy. V tejto tendencii sa nesie aj kovová podstave v čiernej farbe, ktorú tvorí štvorica rovných nožičiek prepojených obdĺžnikovou podstavou. Najvýraznejším prvkom nábytku sú dvojité dvierka s vertikálnym mrežovaným dizajnom. Priestor medzi jednotlivými lamelami je prázdny, čo čiastočne odhaľuje interiér skrinky. Dvierka sa otvárajú pomocou hladkých okrúhlych kovových úchytiek.

Úložný priestor je predelený dvomi policami, čím vzniká dostatok miesta na riad, poháre, fľaše, či ďalšie barové náradie. Skrinka je vyrobená z brestového dreva, ktoré je veľmi odolné a kompaktné, čo zabezpečuje dlhodobú trvácnosť nábytku. Jeho svetlá hnedá farba pôsobí teplým dojmom a výrazná kresba letokruhov zdôrazňuje prírodný charakter nábytku.

Barovú skrinku môžete skombinovať s jedálenským stolom z masívneho dreva v podobným svetlých farbách. V priestoroch zariadených v neutrálnych odtieňoch vynikne originálny dizajn dvierok a pomôže vám vytvoriť nadčasový vzhľad. Môžete tiež pridať dekorácie a figúry v orientálnom alebo etno štýle.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 909,95 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Barový nábytok

Podobné produkty Barové skrinky

►Luxusný barový nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Nábytok z masívu ►Luxusný orientálny nábytok ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►S nožičkami ►S dvierkami ►S poličkami ►S úložným priestorom ►Kov ►Hnedá ►Drevo / Masív - Brest ►Barové skrinky