FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Severská vintage komoda Vellesa v hnedej farbe z masívneho mindi dreva so štyrmi bielymi zásuvkami a policou 125 cm

EM32383

Komoda Vellesa vás očarí svojím severským dizajnom s prvkami retro a vintage štýlu. Je vyrobená z masívneho mindi dreva, ktorého teplú prírodnú hnedú farbu výborne dopĺňajú biele detaily.

Komoda vám poskytne bohatý úložný priestor na jednej otvorenej polici a v štyroch zásuvkách. Vrchné dve sú nižšie, ideálne na umiestnenie dôležitých drobností, zatiaľ čo spodné dve sú vyššie a poskytnú miesto aj na väčšie predmety či oblečenie. Silueta nábytku je jednoduchá a lineárna. Zaujímavý dizajnový prvok dodávajú šikmé nožičky v retro štýle.

Zásuvky majú bielu farbu a ich náter je na prednej strane miestami zošúchaný, čo pôsobí pôvabným vintage dojmom. Zvyšné časti nábytku majú hnedú farbu dreva mindi, ktoré je charakteristické vysokým leskom. V kombinácii s teplými podtónmi pôsobí zlatistým dojmom a nábytku dodáva luxusný vzhľad.

Komoda je skvelou voľbou do priestorov zariadených v prírodných zemitých odtieňoch typických pre severský štýl. Môžete tiež pridať ďalší nábytok z rovnakej kolekcie Vellesa, ktorý nájdete v našej ponuke. V spálni sa hodí k zrkadlu so starožitným rámom, či k modernej posteli z masívneho dreva.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

779,95 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vellesa

Podobný tovar v kategórií Vintage nábytok

Podobné produkty Komody

►Dizajnové komody ►Retro štýlový nábytok ►Vintage nábytok ►Luxusný škandinávsky nábytok ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S poličkami ►Drevo / Masív - Mindi ►Biela ►Hnedá ►Kolekcia moderného severského nábytku Vellesa