FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnová etno dekorácia Kiribila z troch vyrezávaných drevených panelov v tmavej hnedej farbe s motívom špirál 180 cm

EM32490

Dekorácia Kiribila prinesie do vašej domácnosti nádych naturálnej harmónie. Spojenie exotického dreva a elegantných špirálových tvarov pôsobí príjemným a teplým dojmom etno štýlu.

Dekorácia sa skladá z troch obdĺžnikových panelov z masívneho teakového dreva. Na zadnej strane panelov sa taktiež nachádza závesný mechanizmus. V dekorácii prevláda naturálne pôsobiaca tmavá hnedá farba a rôzne hĺbky reliéfneho zdobenia odhaľujú ďalšie odtiene a štruktúry dreva.

Cez trojicu panelov plynule prechádza elegantný vzor s motívom špirál a kriviek. Pripomínajú florálne motívy zahnutých listov bujného džungľového porastu či bohaté ornamentálne zdobenie orientálnych textílií. Tvar špirály predstavoval v mnohých primitívnych kultúrach slnko a považuje sa tiež za symbol vyšších princípov, ako genéza, život či evolúcia. Abstraktné prevedenie ponúka široké spektrum interpretácií.

Nástenná dekorácia Kiribila je skvelým doplnkom do priestorov zariadených v etno štýle. Môžete ju skombinovať tiež s nábytkom z masívneho dreva a dekoráciou v podobe živej zelenej rastliny. Motív zdobenia sa výborne prepojí aj s čalúnenou sedačkou či kreslom v orientálnom štýle.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

449,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Orientálny nábytok

►Luxusné a dizajnové obrazy a maľby ►Rôzne luxusné dekorácie a doplnky ►Dizajnový nábytok ►Nábytok z masívu ►Luxusný orientálny nábytok ►Obdĺžnikový ►Drevo / Masív - Teak ►Hnedá ►Etno nábytok