Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderný tmavohnedý okrúhly jedálenský stôl Davidson s jednou nohou s lamelovým zdobením 140 cm

EM31798

Okrúhly jedálenský stôl Davidson vás očarí kombináciou moderného dizajnu a prírodného materiálu. Štýlové zdobenie a nádherná tmavá hnedá farba z neho urobia dôstojný stredobod vašej jedálne.

V siluete dominujú striktné geometrické tvary a línie. Vrchná doska je okrúhla, s hladkým povrchnom, na ktorom vyniká prírodná kresba dreva. Je položená na mohutnej valcovitej nohe, ktorá sa smerom nadol rozširuje. Váš pohľad okamžite upúta lamelové zdobenie, ktoré tvoria štíhle, z rozostupmi umiestnené hladké latky. Majú obdĺžnikový tvar s vertikálnym smerovaním a v kombinácii s pravidelnými rozostupmi vytvárajú moderný dizajnový prvok.

Stôl je vyrobený z masívneho dubového dreva v kombinácii s MDF doskami. Tento materiál je pevný a odolný a zaručí vám výbornú trvanlivosť nábytku. Povrch je pokrytý tmavým lakom, ktorý dodáva stolu tmavohnedý čokolárový odtieň. Za vrchnú dosku s priemerom 140 cm a hrúbkou 18 mm usadíte 6 osôb. Noha stola má v najširšom bode priemer 68 cm.

Jedálenský stôl Davidson sa hodí do moderne zariadených priestorov, kde chcete vniesť prírodný prvok. Môžete ho doplniť drevenými jedálenskými stoličkami s lineárnym dizajnom opierok. Tmavohnedú farbu pozdvihne aj živá zelená rastlina či zlatá metalická dekorácia.

Dostupnosť do 4-8 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

763,49 € s DPH

Znížená cena!

839,00 €

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Moderné jedálenské stoly

►Jedálenské stoly ►Moderný štýlový nábytok ►Nábytok z masívu ►Okrúhly ►S jednou nohou ►Drevo / Masív - Dub ►MDF ►Hnedá ►Okrúhle jedálenské stoly ►Jedálenské stoly z dreva ►Moderné jedálenské stoly