FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná etno barová skrinka Nandipha oválneho tvaru s dizajnom tváre v hnedej a bielej farbe 120 cm

EM32181

Luxusná barová skrina Nandipha bude neprehliadnuteľnou súčasťou vašej jedálne či obývačky. Jej originálny dizajn očarí vašich hostí a do priestoru vnesie výrazný dekoračný prvok v etno štýle. 

Jedinečnosť tohto nábytku začína už pri jeho tvare. Úložný priestor má oválnu siluetu s dvojitými dvierkami bez úchytiek. Interiér skrinky je predelený dvomi policami, čím vzniká dostatok miesta na poháre, fľaše či ďalšie barové náčinie. Skrinka je umiestnená na čiernej kovovej podstave tvorenej štyrmi štíhlymi nožičkami, siahajúcimi po bokoch až do polovice úložného priestoru. V spodnej tretine sa nachádza obdĺžniková spojnica, na ktorej spočíva spodný oblúk skrinky. Celkový dizajn nábytku tak pripomína umelecké dielo, starostlivo umiestnené na podstavci.

Predná strana skrinky je zdobená reliéfnou podobou tváre. Výrazné  obočie je umiestnené v najširšej časti a pod ním sa nachádza avantgardne minimalistické vyobrazenie očí a úst. Tento dekor výborne dopĺňa šachovnicové sfarbenie, v ktorom majú protiľahlé štvrtiny hnedú a bielu farbu. Prechod medzi jednotlivými odtieňmi je striktný, bez priesakov farby. Cez pomyselné čelo skrinky vedie do jej polovice široká hranatá línia v čiernej farbe, ktorú nájdeme aj  na zadnej a bočných stranách. Zemitá hnedá s výrazným kontrastom bielej a čiernej pripomína tradičné africké drevené masky.

Skrinku môžete v jedálni doplniť stolom a ďalším nábytkom z masívneho dreva. Hodí sa tiež k sedačke či kreslám s poťahom z kože. Pridaním dekorácií či lampy s výraznou vintage podstavou dodáte miestnosti luxusný, koloniálny nádych. Mangové drevo, z ktorého je skrinka vyrobená, je tiež ideálnou voľbou do priestorov zariadených v etno štýle, kde dominujú exotické materiály a vzory.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

846,25 € s DPH

Znížená cena!

929,95 €

Podobný tovar v kategórií Koloniálny nábytok

Podobné produkty Barové skrinky

►Koloniálny nábytok ►Dizajnový nábytok ►Okrúhly ►Uzavrený ►S nožičkami ►S dvierkami ►S poličkami ►Biela ►Hnedá ►Drevo / Masív - Mango ►Etno nábytok ►Atypický ►Barové skrinky