FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnová hnedá barová skrinka Timanfaya z dekoratívnou mozaikou z mangového dreva 120 cm

EM32185

Barová skrinka Timanfaya v sebe spája premyslený mozaikový dizajn a prírodnú krásu masívneho mangového dreva. Bude nie len praktickým úložným priestorom, ale tiež aj výrazným dekoračným prvkom vo vašej jedálni či obývačke.

Silueta nábytku je jednoduchá a lineárna. Skrinka je podstavená na kovovej podstave s čiernym práškovým nástrekom, ktorý jej dodáva matnú farbu. Štvorica štíhlych nožičiek je na spodnej a vrchnej časti prepojená obdĺžnikovými spojnicami, ktoré zaručujú výbornú stabilitu.

Skrinka vám poskytuje bohatý úložný priestor predelený dvomi policami. Vzniká tak dostatok miesta na uskladnenie riadu, fliaš či ďalšieho barového vybavenia. Úložný priestor sa uzatvára dvojitými dverami, ktorých drevené mozaikové zdobenie dominuje dizajnu. Ide o umeleckú techniku tvorenia vzoru skladaním malých kúskov materiálu.

Ostatné časti skrinky majú hladký a rovný povrch, na ktorom vyniká kresba letokruhov mangového dreva. Jeho svetlá medovo hnedá farba pôsobí teplým dojmom a pomôže vám vniesť do interiéru prírodný prvok. Oceníte to napríklad v jedálni zariadenej v industriálnom štýle, kde sa podstava skvele prepojí s nábytkom s podobnými kovovými prvkami.

Ak preferujete naturálne materiály, môžete pridať jedálenský stôl v podobnom teplom odtieni z masívneho dreva. V priestoroch v neutrálnych odtieňoch béžovej či hnedej vynikne jedinečné mozaikové zdobenie dvierok. Prírodný charakter nábytku ešte zdôrazníte pridaním živých zelených rastlín.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

727,09 € s DPH

Znížená cena!

799,00 €

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Industriálny nábytok

Podobné produkty Barové skrinky

►Industriálny nábytok ►Dizajnový nábytok ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►S dvierkami ►Kov ►Hnedá ►Drevo / Masív - Mango ►Barové skrinky