FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnová etno soška Toto z mangového dreva s motívom totemovej figúry 100 cm

EM32487

Dekorácia Toto dodá vášmu interiéru exotický etno nádych. So svojou impozantnou výškou 100 cm bude neprehliadnuteľnou súčasťou vašej domácnosti, ktorá si získa vás aj vašich hostí svojim jedinečným pozitívnym charakterom.

Dekorácia predstavuje figúru v totemovom prevedení. Dizajn je inšpirovaný východoázijským a maorským primitívnym umením. Na prvý pohľad vás upúta expresívny výraz tváre s hravým širokým úsmevom, vďaka ktorému vám soška pomôže navodiť v interiéri pozitívnu atmosféru. Odev figúry je zdobený bohatými ornamentmi, charakteristickými pre etno doplnky.

Soška je vyrobená z mangového dreva v teplom odtieni hnedej. Je ručne vyrezávaná, čo zaručuje originalitu každého kusu s možnými dizajnovými variáciami. Veľká pozornosť k detailom pri výrobe podčiarkuje jedinečnosť tejto dekorácie.

Prírodný charakter materiálu robí zo sošky Toto ideálny doplnok do interiérov zariadených nábytkom z masívneho dreva. Môžete ju umiestniť do moderne zariadenej obývačky, kde vynikne dôsledná ručná práca a priestoru dodá štýlovo kontrastný prvok. Kombinácia exotického dreva a motívu je vhodná aj do pracovne v koloniálnom alebo etno štýle.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

259,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Etno nábytok

►Luxusné štýlové sošky a figury ►Okrúhly ►Hnedá ►Drevo / Masív - Mango ►Etno nábytok