Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný klasický čierny okrúhly jedálenský stôl Wielton Nero z mahagónového dreva s vyrezávanou podstavou 149 cm

MLV18444

Jedálenský stôl Wielton Nero prinesie do vašej domácnosti sofistikovaný klasický prvok. Bude štýlovým stredobodom vašej jedálne a za okrúhlu vrchnú dosku s priemerom 149 cm usadíte 6 osôb.

Stôl je vyrobený z mahagónového dreva. Ide o jeden z najpopulárnejších materiálov v nábytkárstve Vďaka svojej tvrdosti a odolnosti vám zaručí výbornú trvácnosť nábytku. Povrch je pokrytý náterom v čiernej farbe, ktorá dodáva nábytku elegantný vzhľad a v kombinácii s jeho tvarom tak pôsobí dojmom sofistikovaného luxusu.

Okrúhla vrchná doska je hladká. Jej bočná hrana má vyvýšené okraje a nižší stred, čo vytvára zaujímavý minimalistický dekoračný prvok. Vrchná doska je uložená na hrubej valcovitej nohe. Obvod nohy zdobí vertikálne vyrezávané drážkovanie, dodávajúce nábytku rozmanitosť štruktúr. Vzniká tak tiež príjemný estetický kontrast medzi rovnými líniami zdobenia a zaoblenými tvarmi stola. V spodnej časti sa nachádza štvorramenná podstava, s každým ramenom umiestneným na okrúhlej nožičke.

Stôl môžete skombinovať s klasickými jedálenskými stoličkami v tmavých odtieňoch, čím dosiahnete štýlový monochromatický vzhľad s dôrazom na štruktúry a tvary. Hodia sa k nemu tiež jedálenské stoličky s koženým poťahom, ktoré podčiarknu luxusný charakter miestnosti. Môžete tiež pridať príborník s podobným vyrezávaným zdobením.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 699,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Wielton Nero

Podobný tovar v kategórií Jedálenské stoly

Podobné produkty Moderné jedálenské stoly

►Jedálenské stoly ►Klasický štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Kolekcia luxusného artdeco nábytku Wielton Nero ►Okrúhly ►S jednou nohou ►Drevo / Masív - Mahagón ►Čierna ►Okrúhle jedálenské stoly ►Jedálenské stoly z dreva ►Moderné jedálenské stoly