Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný moderný štvordverový príborník Vita Naturale v prírodnej hnedej farbe so vzorom rybej kosti a chrómovými detailmi 160 cm

EM32680

Príborník Vita Naturale bude elegantným doplnkom, ktorý ozdobí vašu obývačku. Súčasný taliansky dizajn naplno využíva prirodzený vizuál dreva a výsledkom je štýlový moderný nábytok s nádychom luxusu.

Oceníte aj praktický úložný priestor, ktorý vám príborník ponúka. Tvoria ho štyri skrinky s predelené policou. Ich dvierka sú vybavené soft close systémom pre jemné zatváranie a otvárajú sa pomocou úchytky vo vrchnej časti. Pánty sa nachádzajú na bočných stranách a v strede. Dodatočnú otvorenú úložnú plochu nájdete v spodnej časti v podobe veľkej obdĺžnikovej police.

Príborník má modernú minimalistickú siluetu, v ktorej dominujú rovné línie a pravé uhly. Je vyrobený z prírodnej orechovej dyhy v príjemnej svetlej hnedej farbe. Viditeľná kresba letokruhov zdôrazňuje naturálny charakter materiálu a v dizajne je naplno využitá ako dekoratívny prvok. Na dvierkach je organizovaná v striedavom diagonálnom smere, čím vzniká obrazec pripomínajúci vzor rybej kosti. 

Moderným dotykom sú úchytky a podstava s lesklým chrómovým povrchom z nehrdzavejúcej ocele. Úchytky majú minimalistický rovný hranatý tvar a podstavu tvorí štvorica nožičiek, prepojených vo vrchnej a spodnej časti obdĺžnikovou spojnicou, na ktorej je položený úložný priestor a polica.

Príborník prinesie do vašej jedálne vizuálne podmanivý minimalistický prvok. Orechové drevo dodá priestoru nádych naturálneho tepla a moderný chróm vám umožňuje kombináciu napríklad s jedálenským stolom s podobnou lesklou podstavou. Ak vás zaujalo prepojenie prírodného materiálu so súčasným talianskym dizajnom, objavte ďalší luxusný nábytok z rovnakej kolekcie Vita Naturale v našej ponuke. Príborník je možné vyrobiť aj v inom farebnom prevedení, pre viac informácií nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 629,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobné produkty Drevené príborníky a komody

►Luxusné príborníky a komody ►Moderný štýlový nábytok ►Nábytok z masívu ►Chrómový štýlový nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►S dvierkami ►S poličkami ►S úložným priestorom ►Kov - Chróm ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Moderné príborníky a komody ►Drevené príborníky a komody