Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusné moderné kreslo Vita Naturale s retro nádychom s drevenými nožičkami a textilným hnedo sivým poťahom 123 cm

EM32666

Kreslo Vita Naturale vás očarí spojením moderného talianskeho dizajnu s jemným retro nádychom. Vašej obývačke dodá pocit tepla a útulnosti, spolu s maximálnym komfortom. Paleta príjemných zemitých farieb zasa pôsobí dojmom elegantného luxusu.

Kreslo má mohutnú siluetu so širokou sedacou časťou. Silueta je moderná a lineárna, so zošikmenými bočnými opierkami a podstavou, ktoré prinášajú do dizajnu jemný nádych retro štýlu. Striktné rovné tvary zjemňuje penové čalúnenie a vytvára zaoblené rohy a mierne zakrivené línie vankúšov, Kreslo vás tak už na prvý pohľad láka svojou mäkkosťou a pohodlným vizuálom.

Súčasťou kresla sú štyri vankúše, jeden sedací a tri opierkové. Majú odnímateľný poťah so zapínaním na zips, čo vám uľahčí jeho čistenie. Kreslo je potiahnuté na dotyk príjemnou textíliou s hrubším tkaním, ktorá dodáva nábytku zaujímavú štruktúru.

Podstavu tvoria štyri hranaté nožičky, prepojené vo vrchnej časti lineárnou spojnicou, ktorá po obvode lemuje spodnú časť sedadla. Je vyrobená z dreva v medovej hnedej farbe, ktoré prináša do dizajnu teplé tóny a výborne korešponduje s elegantnou zemitou hnedosivou farbou poťahu.

Kreslo môžete skombinovať so sedačkou z rovnakej kolekcie Vita Naturale, ktorá prinesie do vašej domácnosti luxus moderného talianskeho dizajnu. Môžete ho umiestniť aj samostatne, napríklad do pracovne či spálne, kde bude sofistikovaným akcentovým prvkom. V prípade záujmu o iné farebné prevedenie nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 429,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobné produkty Moderné kreslá

►Kreslá ►Retro štýlový nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Čalúnený - Poťahová látka ►Hnedá ►Sivá ►Drevo / Masív ►S opierkami ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Moderné kreslá