Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný industriálny hnedý konferenčný stolík Vita Naturale so zásuvkou a odnímateľným sivým podnosom 140 cm

EM32541

Konferenčný stolík Vita Naturale spája v sebe minimalistický moderný taliansky dizajn s prvkami industriálneho štýlu. Drevo a tmavé farebné akcenty vytvárajú sofistikovanú kontrastnú estetiku. Tento nábytok je so svojím praktickým úložným priestorom ideálnym spojením krásy a funkčnosti.

Silueta stolíka je lineárna. Dominujú v nej minimalistické rovné línie, hladké povrchy a pravé uhly. Vrchná časť je vyrobená z pravej orechovej dyhy v bohatom hnedom odtieni. Povrch zdobí prirodzený vzor letokruhov, ktorý podčiarkuje naturálny charakter tohto materiálu. Má jednoduchý obdĺžnikový tvar so schodíkovým výrezom na kratšej strane, v ktorom je umiestnený dizajnový podnos.

Podnos je symetricky predelený na jeden väčší štvorcový a dva menšie obdĺžnikové priečinky. Je odnímateľný a vyrobený z kvalitnej MDF dosky. Jeho tmavá sivá farba výborne korešponduje s čiernym živicovým náterom nožičiek a spoločne prinášajú do dizajnu nádych industriálneho štýlu. Nožičky majú hranatý tvar písmena U a sú umiestnené na kratších stranách stolíka.

Na opačnej strane ako podnos sa nachádza uzavretý úložný priestor v podobe zásuvky. Jej interiér je predelený na dve časti a jemné zatváranie zabezpečuje soft close systém. Zásuvka nemá úchytku a jej hladká predná strana tak prirodzene zapadá do moderného lineárneho dizajnu. Otvára sa zatlačením prednej strany.

Konferenčný stolík sa hodí do moderne zariadenej obývačky, kde drevo prinesie naturálny element a sivá a čierna farba zasa elegantný akcentový prvok. Môžete ho skombinovať s televíznym stolíkom s kovovými nožičkami v industriálnom štýle, či sedačkou s koženým poťahom, ktorá zdôrazní luxusný charakter miestnosti. Ak vás očaril moderný taliansky dizajn, spoznajte ďalší štýlový nábytok z rovnakej kolekcie Vita Naturale, ktorý nájdete v našej ponuke. V prípade záujmu o iné farebné prevedenie nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 299,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobné produkty Industriálne konferenčné stolíky

►Konferenčné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Industriálny nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S poličkami ►S úložným priestorom ►Drevo / Masív - Orech ►MDF ►Kov ►Čierna ►Hnedá ►Sivá ►Obdĺžnikové konferenčné stolíky ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Konferenčné stolíky z dreva ►Konferenčné stolíky s úložným priestorom ►Moderné konferenčné stolíky ►Industriálne konferenčné stolíky