Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná moderná knižnica Vita Naturale s piatimi policami a minimalistickým dizajnom v orechovej hnedej farbe 200 cm

EM32505

Knižnica Vita Naturale je fantastickou voľbou pre všetkých, ktorí milujú drevo a moderný dizajn. Sofistikované minimalistické prevedenie prinesie do vašej obývačky či pracovne nádych elegancie a luxusu.

Knižnica je vyrobená z kvalitného dyhovaného orechového dreva s charakteristickou svetlou hnedou farbou a výraznou kresbou letokruhov. Dyha umožňuje štylizovanie kresby dreva do zvislých vertikálnych línií, ktoré zdôrazňujú majestátnu vysokú a štíhlu siluetu nábytku a zároveň zachováva jeho prírodný charakter.

Knižnica má striktný lineárny tvar. Zadná a bočné steny sú plné, čo jej dodáva mohutný vzhľad a zároveň aj chráni vystavené predmety pred prachom. Vnútorný priestor je rozdelený štíhlymi lištami na päť políc. V kontraste k tomu je hrubý rám p obvode, ktorý prináša do dizajnu vizuálnu rozmanitosť a zároveň zachováva minimalistickú štýlovú tendenciu.

Knižnica je vďaka kombinácii lineárnej siluety a prírodného vzhľadu dreva ideálnym doplnkom do moderne zariadenej obývačky, ktorej chcete dodať teplý naturálny prvok a zároveň zachovať minimalistický vizuál. Do vašej pracovne prinesie luxusný nádych súčasného talianskeho dizajnu a výborne doplní drevený písací stôl, napríklad z rovnakej kolekcie Vita Naturale, ktorú nájdete v našej ponuke.

Knižnicu je možné zhotoviť aj na zákazku v inom farebnom prevedení. Pre viac informácií nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 419,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobné produkty Moderné knižnice a regály

►Luxusné knižnice a regály ►Luxusné a štýlové knižnice do pracovne a kancelárie ►Moderný štýlový nábytok ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►Otvorený ►S poličkami ►S úložným priestorom ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Knižnice a regály z dreva ►Moderné knižnice a regály