Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný moderný servírovací vozík Urbano s dvomi policami a dizajnovými hnedými drevenými detailmi 91 cm

EM32674

Servírovací vozík Urbano bude šarmantným doplnkom vašej jedálne či obývačky. Ultramoderný lesklý chrómový povrch sa spája s naturálnymi drevenými detailmi v luxusnom talianskom dizajne. Je praktickým pomocníkom s originálnym vizuálom, ktorý očarí vašich hostí.

Servírovací stolík Urbano je plne vybavený na svoju úlohu. Ponúka vám vrchnú dosku s vyvýšenými okrajmi, ideálnu na prípravu nápojov. V spodnej časti sa nachádza polica s integrovaným hranatým stojanom s priestorom na bezpečné uloženie troch fliaš a na nožičkách je upevnený ďalší dodatočný odkladací priestor v podobe úzkej obdĺžnikovej vaničky. Jednoduchú manipuláciu vám zaručia štyri kolieska v spodnej časti.

V siluete vozíka dominujú rovné línie, ktoré v kombinácii s lesklým kovovým povrchom pôsobia moderným minimalistickým dojmom. Konštrukcia je zhotovená z nehrdzavejúcej ocele s lešteným povrchom, ktorý dodáva nábytku až chrómový vizuál. Dekoratívny charakter má v kompozícii dvojica veľkých hladkých kolies a povrch spodnej police. Sú pokryté drevom v teplom orechovom hnedom odtieni, ktorý kontrastuje so zvyškom konštrukcie. Výrazná kresba letokruhov pôsobí ako naturálny vzor a dodáva hladkým povrchom vizuálnu štruktúru.

Servírovací vozík má vďaka svojmu nadčasovému farebnému prevedeniu široké spektrum uplatnenia. Môžete ho zaradiť do moderne zariadenej jedálne či obývačky, kde výborne doplní lesklý chrómový nábytok. Drevo prináša unikátny akcentový prvok a hodí sa k sedačke v svetlých odtieňoch. Ak vás očaril moderný taliansky dizajn, objavte ďalšie luxusné kúsky z rovnakej kolekcie Urbano, ktoré nájdete v našej ponuke.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 359,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Urbano

Podobné produkty Servírovacie stolíky a vozíky

►Moderný štýlový nábytok ►Zrkadlový nábytok Estila ►Dizajnový nábytok ►Obdĺžnikový ►Na kolieskach ►S poličkami ►Kov - Chróm ►Kov ►Hnedá ►Strieborná ►Drevo / Masív ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku v talianskom štýle Urbano ►Servírovacie stolíky a vozíky