Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný sklenený okrúhly konferenčný stolík Forma Moderna s dizajnovou zvlnenou orechovou hnedou drevenou podstavou 115 cm

EM32650

Konferenčný stolík Forma Moderna sa stane vizuálne podmanivým stredobodom vašej obývačky. Súčasný taliansky dizajn vám prináša moderné spojenie skla a dreva s prevedením pripomínajúcim avantgardnú skulptúru. Stolík tak prinesie do priestoru teplý naturálny prvok a štýlový dekoračný element zároveň.

Dizajnu dominuje originálna podstava z dreva v naturálnej orechovej hnedej farbe. Na hladkých povrchoch vyniká naturálna kresba letokruhov, ktorá dodáva nábytku prírodný charakter. Podstavu tvorí valcovitá línia s výraznými symetrickými krivkami. Plynie po obvode stolíka a na vrcholoch kriviek je položená vrchná doska, zatiaľ čo ich spodné časti vytvárajú päť nožičiek.

Vrchná doska je okrúhla a priehľadná, čo umožňuje naplno vyniknúť výnimočnému dizajnu podstavy. Je vyrobená z bezpečnostného skla, ktoré vám poskytne vzdušný vizuál s mimoriadnou odolnosťou. Vyrába sa temperovaním klasického skla, pri čom sa zahreje na vysokú teplotu a následne prudko schladí. Pri tomto procese sa zmení jeho vnútorná štruktúra a materiál nadobudne vysokú pevnosť. Pri opracovaní tohto skla tiež vzniká typická zelenkastá hrana.

Kombinácia priehľadnej vrchnej dosky s elegantnou štíhlou líniou podstavy vytvára ľahký a vzdušný vizuál, ktorý priestor opticky nezaťaží. Skvele doplní modernú obývačky, ktorej dodá výrazný avantgardný dekoračný prvok a funkčnú, ľahko udržiavateľnú, plochu zároveň.

Stolík sa hodí do priestorov zariadených v svetlých zemitých odtieňoch hnedej a béžovej. Súčasný taliansky dizajn pôsobí luxusným dojmom a miestnosti dodá charakter minimalistickej modernej elegancie. Môžete ho skombinovať s ďalším nábytkom z rovnakej kolekcie Forma Moderna, ktorý nájdete v našej ponuke. Ak máte záujem o iné farebné prevedenie, kontaktujte nás.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

929,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Forma Moderna

Podobné produkty Moderné konferenčné stolíky

►Konferenčné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Okrúhly ►S nožičkami ►Sklo ►Hnedá ►Priehľadná ►Drevo / Masív ►Okrúhle konferenčné stolíky ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku v talianskom dizajne Forma Moderna ►Konferenčné stolíky z dreva ►Konferenčné stolíky zo skla ►Moderné konferenčné stolíky