Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusné kožené kreslo Forma Moderna s dizajnovým hnedým dreveným rámom a sivým poťahom z pravej kože s prešívaním 91 cm

EM32537

Kreslo Forma Moderna je stelesnením sofistikovanosti moderného talianskeho dizajnu. Pravá koža dodáva nábytku luxusný charakter, zatiaľ čo drevené prvky prinášajú do kompozície nádych tepla a naturálnej harmónie.

Kreslo vás očarí svojou modernou siluetou, ktorá kombinuje rovné línie s elegantnými zaobleniami. Sedacia časť a chrbtová opierka majú minimalistický obdĺžnikový tvar a vizuálne ich prepája ozdobné lineárne prešívanie poťahu. Tvar zjemňuje mäkké penové čalúnenie, ktoré vám v kombinácii s vyššou opierkou zaručí maximálny komfort aj pri dlhších posedeniach.

Sedaciu časť pokrýva poťah z pravej kože, ktorý prináša do dizajnu luxus. Jeho tmavá sivá farba sa skvele prepája s naturálnym medovo hnedým odtieňom dreveného rámu. Táto farebná kombinácia pôsobí sofistikovaným dojmom a kontrast teplých a studených tónov podčiarkuje moderný charakter nábytku.

Nožičky a bočné opierky tvoria vizuálne dominantný akcentový prvok dizajnu. Sedacia časť je položená na hranatom drevenom ráme, viditeľnom na prednej a bočných stranách. Na rohoch sa k nemu napájajú nožičky, siahajúce až do výšky bočnej opierky. Majú valcovitý tvar, ktorý je v strede mierne rozšírený a smerom ku koncom sa zužuje. Zadné nožičkyzošikmené, zatiaľ čo predné stoja v rovnej línii. Je na nich položená opierka na ruky, ktorá je plochá a prehnutá smerom dole.

Kreslo sa hodí do moderne zariadenej obývačky, kde skvele doplní koženú sedačku v sivej farbe. Jeho zaujímavá silueta prinesie do priestoru akcentový vizuálny prvok, zatiaľ čo pravá koža pôsobí luxusným dojmom. Ak vás očaril moderný taliansky dizajn, spoznajte ďalší štýlový nábytok z rovnakej kolekcie Forma Moderna v našej ponuke. Ak máte záujem o iné farebné prevedenie, kontaktujte nás.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 189,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Forma Moderna

Podobné produkty Kožené kreslá

►Kreslá ►Moderný štýlový nábytok ►Luxusné kožené sedačky, kreslá a nábytok z pravej kože ►S nožičkami ►Čalúnený - Koža ►Hnedá ►Sivá ►Drevo / Masív ►Klasické ►S opierkami ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku v talianskom dizajne Forma Moderna ►Moderné kreslá ►Kožené kreslá