Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný moderný stojanový vešiak Vita Naturale v orechovej hnedej farbe s geometrickým dizajnom 190 cm

EM32519

Stojanový vešiak Vita Naturale vás očarí svojím moderným minimalistickým dizajnom. Jeho originálna silueta z neho robí praktický doplnok do domácnosti s pridanou dekoratívnou hodnotou a prírodný drevený vizuál prinesie do priestoru teplý naturálny prvok.

Vešiak má výraznú dramatickú siluetu, pripomínajúcu avantgardnú skulptúru. Je zložený zo šiestich častí, ktoré stúpajú v šikmej línii nahor. Vo vrchnej časti sa spájajú a následne rozvetvujú smerom von, ako koruna stromu. Tento dizajn ešte podporuje rozdielna výška závesných ramien a prevedenie v naturálnej hnedej farbe.

Vešiak je vyrobený z pravej orechovej dyhy, ktorá zaručuje vysokú kvalitu prevedenia. Má príjemnú teplú hnedú farbu s viditeľnou kresbou letokruhov, zdôrazňujúcou prírodný charakter tohto doplnku. V kombinácii so striktnými rovnými líniami tak vzniká sofistikovaná symfónia moderného talianskeho dizajnu.

Vešiak je skvelým doplnkom do moderne zariadenej predsiene, kde oceníte spojenie štýlu a funkcionality. Skvele doplní nábytok z masívneho dreva a miestnosti dodá neprehliadnuteľný dekoračný prvok s nádychom avantgardy. Môžete ho tiež skombinovať s ďalšími kúskami z rovnakej kolekcie Vita Naturale, ktorú nájdete v našej ponuke. V prípade záujmu o iné farebné prevedenie nás pokojne kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

899,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Vešiaky

►Luxusné a dizajnové vešiaky ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Nábytok z masívu ►S nožičkami ►MDF ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Atypický ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale