FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Masívna koloniálna truhlica Arjun s dvomi zásuvkami v svetlej hnedej farbe teakového dreva 120 cm

EM32392

Truhlica Arjun vás očarí svojím pôvabným masívnym dizajnom a veľkým množstvom úložného priestoru. Do vašej predsiene či spálne prinesie nádych koloniálneho luxusu.

Truhlica je vyrobená z masívneho teakového dreva s kovovými detailmi z bronzu. Kresba letokruhov v príjemných svetlých odtieňoch hnedej jej dodáva prírodný charakter. V tvare truhlice prevažujú rovné línie a hladké povrchy. Dizajn oživuje ozdobne vyrezávaná lišta na bočných spodných stranách, z časti prečnievajúca aj na prednú stranu, ktorá slúži aj ako nožičky truhlice. Vrchná a spodná doska mierne prečnievajú cez steny úložného priestoru, čím vytvárajú elegantnú rímsu.

Po odklopení vrchnej dosky získate prístup do veľkého úložného priestoru. Potešia vás aj dve zásuvky v spodnej časti na uskladnenie drobností. Truhlica sa uzatvára pomocou kovového mechanizmu s klinom. Rovnako kovové sú aj úchytky na zásuvkách a nitové zdobenie po obvode.

Vďaka rovnej a hladkej vrchnej doske môžete truhlicu využiť aj ako lavicu. V predsieni vám poskytne dostatok miesta na sezónnu obuv či oblečenie a takisto príležitostné miesto na sedenie, ktoré zútulníte pridaním deky či sedacieho vankúša. Hodí sa tiež do spálne, k päte posteli z masívneho dreva. V obývačke zase oceníte výnimočný koloniálny dizajn, vďaka ktorému sa z truhlice stane štýlová dekorácia.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

639,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Truhlice

►Truhlice ►Koloniálny nábytok ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►So zásuvkami ►S úložným priestorom ►Drevo / Masív - Teak ►Kov ►Hnedá