FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Masívna sada dvoch koloniálnych truhlíc Indira z akáciového dreva v prírodnej svetlej hnedej farbe 72 cm

EM32384

Sada truhlíc Indira prinesie do vašej domácnosti pôvabný dekoračný prvok s nádychom koloniálneho štýlu, ktorý oceníte aj vďaka veľkému množstvu úložného priestoru, ktorý vám poskytne.

Sadu tvoria dve truhlice, väčšia s rozmermi 72x36x36 cm a menšia s rozmermi 52x27x27 cm. Menšiu truhlicu je v prípade potreby možné uložiť do väčšej. Sú vyrobené z akáciového dreva v prírodnom medovom hnedom odtieni. Exotický pôvod tohto materiálu ešte zdôrazňuje koloniálny štýl. Truhlice dopĺňajú kovové detaily v tmavej farbe.

Úložná časť má tvar kvádra so zaoblenými hranami. Každá truhlica je vizuálne predelená na tri časti zaoblenými vystúpenými rámami. Dva obopínajú obvod truhlice v stredovej časti a dva na hrane bočných strán. Vytvárajú tak nožičky, na ktorých sú truhlice postavené. Vďaka premyslenému dizajnu tiež zaručujú stabilitu pri umiestnení menšej truhlice na väčšiu. Rohy truhlice zdobia kovové prvky s dekoratívne rozšírenými koncami, vizuálne podobnými mechanizmu na uzavretie truhlice.

Sada sa hodí do spálne, kde ju môžete umiestniť na koniec postele s dreveným rámom. Získate tak bohatý úložný priestor na sezónne oblečenie či textílie. V obývačke zasa oceníte dekoratívnu funkciu tohto doplnku. Môžete ho doplniť knižnicou či konferenčným stolíkom v koloniálnom štýle. Hodí sa tiež k luxusnej koženej sedačke či kreslu.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

409,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Truhlice

►Truhlice ►Koloniálny nábytok ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►Bez nožičiek ►Drevo / Masív - Akácia ►Kov ►Čierna ►Hnedá