FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnová koloniálna sada truhlíc Indira z akáciového dreva so zdobenou vyrezávanou podstavou v svetlej hnedej farbe 60 cm

EM32367

Sada truhlíc Indira prinesie do vášho domova štýlový dekoratívny prvok s nádychom koloniálnej estetiky. Sada pozostáva z dvoch truhlíc, menšej s rozmermi 60x25x25 cm a väčšej s s rozmermi 90x40x40 cm. Truhlice je možné uložiť do seba.

Sú vyrobené z masívneho akáciového dreva v nádhernej prírodnej medovej hnedej farbe s viditeľnou kresbou letokruhov. Na truhliciach sa nachádza ozdobné kovové kovanie, zatvárací mechanizmus a dvojica úchytiek na bočných stranách v čiernej farbe.

Úložný priestor má jednoduchý lineárny tvar. Vrchná doska je hladká a mierne prečnieva cez rovné steny truhlice. V spodnej časti sa nachádza ozdobne vyrezávaná lišta so zvlneným okrajom, na ktorom je nábytok postavený.

Sada truhlíc sa hodí do priestorov zariadených v koloniálnom štýle. Výborne doplní knižnicu z exotického masívneho dreva. Môžete ju tiež umiestniť do spálne, kde vám poskytne dodatočný úložný priestor na sezónne oblečenie či posteľnú  bielizeň.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

449,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Truhlice

►Truhlice ►Koloniálny nábytok ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►Bez nožičiek ►Drevo / Masív - Akácia ►Kov ►Hnedá