Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnová klasická ochranná mriežka pred krb Florance so zdobením so zatočenými líniami z kovu v čiernej farbe 75 cm

MLV09615

Ochranná mriežka pred krb Florance je praktickým doplnkom s pridanou estetickou hodnotou. Ornamentálne zdobenie pôsobí elegantným dojmom a prinesie do miestnosti nádych klasického štýlu.

Mriežka je vyrobená z kovu v čiernej farbe, ktorá je vzhľadom na jej využitie mimoriadne praktická. Je zložená zo širšieho stredového a dvoch užších, bočných panelov. Každý panel ohraničuje obdĺžnikový rám, vyplnený jemnou mriežkou s diagonálnym výpletom a ozdobným ornamentom z výraznejších, hrubších línií.

Zdobenie pripomína pôvabný florálny motív stonky s listami. Stredný panel je v strede predelený vertikálnou čiarou, z ktorej na každej strane vyrastajú v elegantnej krivke tri línie so zatočeným koncom. Na bočných paneloch sa nachádza polovica rovnakého vzoru. Zakrivené tvary pokračujú aj vo vrchnej časti rámu, kde sa nachádza príbuzný dekoračný prvok.

Ochrana pred krb Florance je ideálnym doplnkom do priestorov zariadených v klasickom, zámockom či rustikálnom štýle, kde sa tvary zdobenia prepoja so zakrivenými nožičkami nábytku, či dekoratívnym vyrezávaním. Florálny vzhľad motívu sa tiež hodí aj do menej formálnej obývačky či jedálne vo vidieckom štýle.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

149,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Krbové náradie

►Klasický štýlový nábytok ►Vidiecky štýlový nábytok ►Rustikálny nábytok ►Krbové náradie ►Zámocký nábytok ►Bez nožičiek ►Kov ►Čierna