FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderný masívny podstavec Cubus z teakového dreva s výraznou kresbou letokruhov v prírodných odtieňoch hnedej 50 cm

EM32493

Podstavec Cubus v sebe spája moderný lineárny dizajn a divokú krásu masívneho dreva. Môžete na neho vystaviť vašu obľúbenú dekoráciu či živú zelenú rastlinu, alebo ho využiť ako príručný stolík.

Podstavec mám moderný lineárny tvar kvádra s výškou 50 cm a odkladacou plochou s rozmerom 40x40 cm. Jednoduchý tvar kompenzujú výrazné štruktúry dreva na stenách a vrchnej časti podstavca. Môžete sa kochať fascinujúcou autentickou prírodnou symfóniou kresby letokruhov, uzlov či prasklín, ktoré sa prirodzene vyskytujú v dreve. Podstavec je vyrobený z teakového dreva, ktoré má prirodzené teplé hnedé odtiene.

Výborne doplní nábytok z masívneho dreva v podobných teplých odtieňoch. Môžete ho tiež umiestniť k sedačke v neutrálnych farbách, kde zastúpi funkciu príručného stolíka. Vďaka svojmu striktnému geometrickému tvaru a excentrickej štruktúre dreva pôsobí podstavec dojmom moderného umeleckého diela a v priestore má aj dekoračnú funkciu. Jeho naturálny charakter najviac vynikne v kombinácii so živými rastlinami.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

149,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Podstavce

Podobné produkty Príručné stolíky z dreva

►Luxusné a dizajnové príručné stolíky ►Luxusné a dizajnové podstavce ►Moderný štýlový nábytok ►Nábytok z masívu ►Štvorcový ►Bez nožičiek ►Drevo / Masív - Teak ►Hnedá ►Príručné stolíky z dreva