FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnový čierny etno paraván Bambam s tromi panelmi z bambusu 150 cm

EM32363

Paraván Bambam v sebe spája prírodný vzhľad s vintage prvkami v jedinečnom etno dizajne. Čierna farba pôsobí elegantným dojmom a bambusové vlákna s výraznými kĺbmi vytvárajú zaujímavú štruktúru.

Paraván je tvorený tromi panelmi s jednoduchou obdĺžnikovou siluetou s nožičkami. Ich flexibilné prepojenie vám umožňuje jednoduché zloženie a paraván tak v prípade potreby ľahko premiestnite.

Rám je vyrobený z bambusových kmeňov s výraznými kĺbmi, na ktorých je čierny náter zámerne zošúchaný a odhaľuje prirodzenú farbu dreva. Tento efekt prináša do dizajnu zaujímavý vintage prvok a zároveň vyzdvihuje dekoratívnu funkciu prirodzených štruktúr dreva.

Rámy sú vyplnené horizontálnym výpletom z tenších bambusových vláken a pripomínajú žalúzie. S rámom ich vizuálne prepája rovnaká silueta s viditeľnými kĺbmi a asymetrický efekt, ktorý vytvárajú, zdôrazňuje prírodný charakter toho doplnku.

Paraván sa hodí do priestorov v etno štýle, kde vyniknú naturálne štruktúry exotického bambusového dreva. Čierna farba pôsobí elegantným dojmom a výborne doplní aj luxusnú koženú sedačku. Vintage efekt náteru môžete tiež vyzdvihnúť pridaním ďalších starožitne pôsobiacich dekorácií.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

229,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Paravány

►Štýlové a dizajnové paravány ►Vintage nábytok ►Ratanový nábytok ►Obdĺžnikový ►Rozkladací ►S nožičkami ►Čierna ►Drevo / Masív ►Etno nábytok