FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Hnedý etno paraván Bosque s naturálnym dizajnom z teakového dreva 180 cm

EM32310

Etno paraván Bosque vnesie do vášho priestoru nádych prírody a naturálnu krásu dreva. Môžete ho využiť na efektné predelenie miestnosti, alebo ako jedinečnú a originálnu dekoráciu.

Dizajnu dominuje drevo. Paraván má obdĺžnikovú podstavu, z ktorej vyrastajú mierne sa prepletajúce línie teakového dreva, pripomínajúce konáre. Tento výrazne prírodný dizajn využíva vysokú flexibilitu materiálu, ktorá umožňuje jeho ohýbanie. Nemusíte sa však obávať krehkosti tohto nábytku, drevo je odolné a zachováva si svoj tvar.

Na povrchu sa miestami nachádzajú stopy bieleho náteru, čo prináša do dizajnu jemný vintage nádych. Hnedá farba exotického teakového dreva pôsobí teplým a útulným dojmom. Paraván je vhodný do priestorov zariadených v etno štýle, kde vynikne jeho prírodný dizajn. Skvele doplní vzorovanú sedačku, či dekorácie a doplnky z exotického dreva. 

Dostupnosť do 2-6 týždňov

309,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Paravány

►Rôzne ►Štýlové a dizajnové paravány ►Vintage nábytok ►Dizajnový nábytok ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►Bez nožičiek ►Drevo / Masív - Teak ►Hnedá ►Etno nábytok