Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný vintage paraván Ania s potlačou s florálnym motívom v starožitnej modrej a béžovej farbe 180 cm

MLV15371

Paraván Ania prinesie do vašej domácnosti šarmantný vintage prvok. Pomôže Vám predeliť priestor a zároveň bude aj pôvabnou dekoráciou, ktorá očarí vašich hostí.

Paraván tvorí rám s tromi krídlami s masívneho dreva. Medzi jednotlivými časťami sa nachádzajú pánty, čo umožňuje ľahké zloženie a presúvanie. Rám je potiahnutý plátnom s voskovaným povrchom, ktorý ho chráni pred znečistením a poškodením.

Plátno je potlačené dizajnom so starožitným vzhľadom. V spodnej polovici sa nachádza motív kazetového obkladu v tyrkysovej farbe. Vrchná časť je béžová a nachádza sa na nej klasický ornament s rastlinou a motýľmi v centre.

Paraván sa hodí do priestorov zariadených vo vintage štýle. Môžete ho skombinovať napríklad s výraznou komodou v tyrkysovej farbe. Ornamentálny motív sa hodí aj do miestností vo vidieckom štýle, kde vynikne farebný modrý akcent.

Ihneď k odberu

333,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Paravány

►Štýlové a dizajnové paravány ►Vintage nábytok ►Skladovky - nábytok skladom VÝPREDAJ ►Dizajnový nábytok ►Bez nožičiek ►Čalúnený - Poťahová látka ►Modrá ►Béžová ►Drevo / Masív