FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná biela vidiecka vinotéka Blanc s dvojdverovou vitrínou a dvomi zásuvkami a trojuholníkovými policami 150 cm

EM32407

Vinotéka Blanc je luxusným nábytkom, ktorý vás očarí svojím pôvabným dizajnom a multifunkčným využitím zároveň. Biela farba pôsobí elegantným dojmom a masívne drevo prináša do kompozície útulnú vidiecku atmosféru.

Vinotéka má jednoduchý obdĺžnikový tvar, s užšou vrchnou časťou. Tú tvorí vitrína s dvojitými presklenými dvierkami s tabuľovým dizajnom. Otvárajú sa pomocou jednoduchých okrúhlych tmavých kovových úchytiek.

Vitrína je postavená a širšom úložnom priestore, čím vzniká pred jej dvierkami praktická polica. Pod policou sú vedľa seba umiestnené dve zásuvky s hranatými úchytkami. Pod zásuvkami sa nachádza otvorený úložný priestor predelený horizontálne jednou policou a štyrmi diagonálnymi líniami. Vzniká tak originálny trojuholníkový dizajn.

Nábytok má krátke, mohutné hranaté nožičky. Je vyrobený z tvrdého dreva mindi, ktoré zaručuje jeho odolnosť a dlhotrvácnosť. Vrchnú vitrínu využijete na odkladanie riadov, v zásuvkách si nájdu miesto príbory a spodná časť poskytne priestor na fľaše a poháre.

Vinotéka sa hodí do jedálne či obývačky, zariadenej v neutrálnych svetlých farbách. Môžete ju skombinovať s bielym jedálenským stolom či nábytkom z masívneho dreva, ktorý sa prepojí s vrchnou doskou v prírodnej hnedej farbe. Skvelou voľbou je tiež ďalší nábytok z rovnakej kolekcie Blanc, ktorý nájdete v našej ponuke.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

919,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia BLANC

Podobný tovar v kategórií Vinotéky

Podobné produkty Barové skrinky

►Dizajnové a luxusné vinotéky ►Luxusné jedálenské vitríny ►Vidiecky štýlový nábytok ►Nábytok z masívu ►Kolekcia masívneho nábytku BLANC ►Obdĺžnikový ►So sklenými dvierkami ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S dvierkami ►S poličkami ►S úložným priestorom ►Barové skrinky